Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Preminuo Pavo Zovko

Nakon duge i teške bolesti, 4. rujna 2024. godine, u svojoj 62. godini, preminuo je Pavo Zovko, pomoćnik načelnika Općine Čitluk iz Službe za financije.

Kao dugogodišnji djelatnik Općine Čitluk, pokojni Zovko dao je veliki doprinos radu cjelokupne jedinice lokalne samouprave, a posebno istaknut doprinos Zovko je dao kao pomoćnik načelnika aktivno sudjelujući u pripremi i izradi Proračuna, kao temeljnog dokumenta, ali i obavljajući sve ostale poslove iz svoje nadležnosti.

Zbog izuzetnih ljudskih vrlina i predanosti poslu pokojni Pavo bio je cijenjen i priznat u ekonomskim krugovima, a posebno su ga cijenili njegovi suradnici, imajući u njegovom liku i djelu poslovni uzor.

Također, Pavo Zovko bio je veliki zaljubljenik u sport te je kao sportski entuzijast obavljao više funkcija u sportskim klubovima, na poseban način u karate klubu, u kojem je svojevremeno bio predsjednik.

Posljednji ispraćaj pokojnika kreće u četvrtak, 5. rujna 2024. godine u 17,00 sati ispred mrtvačnice u groblju „Pododaci“, gdje će biti i pokopan. Obitelj prima izraze sućuti od 16,00 sati u mrtvačnici u groblju.

Cjelokupnoj obitelji, koju je neizmjerno volio, ovim putem izražavamo sućut.

WordPress Video Lightbox