Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Intenzivno se radi na unutarnjem uređenju sportske dvorane SŠ dr. fra Slavka Barbarića

Nakon što je u proteklom razdoblju završeno postavljanje krova, radovi na izgradnji sportske dvorane Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića nastavljeni su unutarnjim uređenjem tribina, svlačionica i popratnih prostorija.

Druga faza radova vezanih za izgradnju sportske dvorane čitlučkog srednjoškolskog centra uključivala je postavljanje krovne konstrukcije i moderno dizajniranih Kingspan X-Dek panela, a vrijednost radova postavljanja krova iznosila je cca 150.000 KM.

Tijek radova možete pogledati u priloženom videu:

Po završetku ovih radova nastavljena je treća faza, koja obuhvaća preostale radove potrebne za završetak izgradnje i stavljanja u funkciju dvorane. Ukupna vrijednost ugovorenih radova u trećoj fazi izgradnje iznosi 700.928,50 KM, a ugovore za izvođenje radova u drugoj i trećoj fazi Općina Čitluk potpisala je s tvrtkom GD Konstrukcije – Mostar, nakon provedene zakonom propisane procedure javnih nabava.

Ovih dana intenzivno se radi na postavljanju elektro i vodovodnih instalacija te na žbukanju dvorane. Unutarnje uređenje nastaviti će se izvođenjem preostalih radova i za očekivati je kako će radovi biti završeni do kraja godine, a potom će uslijediti opremanje dvorane sportskim rekvizitima i ostalom opremom.

Završetkom svih navedenih radova sportska dvorana Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića – Čitluk biti će spremna za prijem učenika, izvođenje nastave iz tjelesnog odgoja i ostale sportske aktivnosti.

WordPress Video Lightbox