Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Najavljujemo 11. Međunarodni košarkaški turnir „Monte Zott“

Hrvatski košarkaški klub Brotnjo iz Čitluka krajem kolovoza organizira jedanaesti međunarodni košarkaški turnir za muškarce.

Natjecanje na tradicionalnom „Monte Zott“ turniru odvijat će se u dvije kategorije: mlađi kadeti (U12) i kadeti (U14), a turnir će se održati 30. i 31. kolovoza u Gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku.

Svoje sudjelovanje na međunarodnom košarkaškom turniru „Monte Zott 2024.“, uz dvije ekipe kluba domaćina, najavili su klubovi iz BiH, Hrvatske i Crne Gore. Za trofej pobjednika u dvjema kategorijama natjecati će se: HKK Brotnjo, HKK Ljubuški, KA Zrinjski – Mostar, HKK Grude, HKK Čapljina, ŠK Neum, KK Posušje, HKK Široki, KK Lokomotiva – Mostar, KK Leotar – Trebinje, KK Brod – Slavonski Brod i KK Sutjeska – Nikšić.

Ovaj već tradicionalni turnir organiziramo s ciljem promocije košarkaškog sporta i usmjeravanja mladih ljudi prema sportu. Generalni pokrovitelj turnira je Monte Zott i tvrtka Union Foods d.o.o. Uz sportski karakter ovaj turnir ima i humanitarni karakter gdje će prihod od prodaje palačinki i drugih proizvoda ići za djecu s posebnim potrebama iz Udruge Susret – poručili su iz HKK Brotnjo-Čitluk.

WordPress Video Lightbox