Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Potpisan ugovor vrijedan milijun konvertibilnih maraka

Ugovor o izvođenju radova na izgradnji prometnica u obuhvatu regulacijskog plana „Bare 1“ (prometnice A, C i D s kružnim tokom) potpisan je danas u Čitluku. U dvorani za sastanke Općine Čitluk ugovor su potpisali Marin Radišić, načelnik Općine Čitluk i Stanislav Martinović, direktor tvrtke CO Martinović d.o.o. Čitluk, koji je na potpisivanju ugovora zastupao konzorcij spomenute tvrtke i tvrtke CITY transport d.o.o. Vareš.

Općina Čitluk i konzorcij CO Martinović d.o.o. Čitluk – CITY transport d.o.o. Vareš ugovor su potpisali nakon provedbe zakonom propisanog postupka javne nabave, a cijena radova koji su predmet ugovora iznosi 1.052.415,00 KM.

Predmet ovog ugovora je izvođenje radova na izgradnji prometnica u obuhvatu regulacijskog plana „Bare 1“, što će uključivati izgradnju ceste A, C i D s kružnim tokom.

Za potrebe realizacije visokovrijednog projekta unaprijeđenja prometne infrastrukture ranije je uklonjen u požaru izgorjeli objekt Poljoprivredne zadruge Agroplod te će se radovi izvoditi u dijelu obuhvata regulacijskog plana „Bare 1“ od Doma zdravlja Čitluk do Gradske sportske dvorane.

 

WordPress Video Lightbox