Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Općina Čitluk i Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta potpisali ugovor o dodjeli sredstava za izgradnju servisne prometnice

U Velikoj dvorani Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta i Općina Čitluk potpisali su ugovor o dodjeli sredstva za realizaciju projekta “Izgradnja servisne prometnice u Gospodarskoj zoni Tromeđa – Međugorje spoj ulaza 5 i ulaza 6“. Spomenuti ugovor potpisali su Vojin Mijatović, federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta i Slaven Markota, šef Odjeljenja za lokalno ekonomski razvoj, po ovlasti Marina Radišića, načelnika Općine Čitluk.

Potpisanim ugovorom Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta odobrilo je 300.000,00 KM za projekt čija je ukupna vrijednost procijenjena na 408.022,44 KM.

Projektom “Izgradnja servisne prometnice u Gospodarskoj zoni Tromeđa – Međugorje spoj ulaza 5 i ulaza 6“ planirano je asfaltiranje dvije prometnice ukupne dužine 550 metara.

Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta danas je potpisalo ugovore sa 24 grada i općine u Federaciji BiH za njihove projekte usmjerene na izgradnju poduzetničkih zona.

WordPress Video Lightbox