Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Odigran drugi turnir u mini rukometu u organizaciji HRK Međugorje

Jučer je, u organizaciji Hrvatskog rukometnog kluba Međugorje, u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk odigran drugi turnir u mini rukometu. Turnir je održan u sklopu programa proslave Dana općine Čitluk, a u pet kategorija natjecalo se tridesetak momčadi iz BiH i Hrvatske.

Turnir je imao za cilj popularizaciju rukometa među mladima, koji su imali lijepu prigodu za druženje i upoznavanje. Najuspješnije momčadi i istaknuti pojedinci iz svake kategorije nagrađeni su peharima, medaljama i priznanjima.

U mješovitoj kategoriji za najmlađe sudionike prvo mjesto osvojio je SRK Zrinjski, drugo mjesto HRK Međugorje 2, dok je RA Izviđač 1. Klara Vasilj izabrana je za najbolju vratarku, a Rita Zadro za najbolju igračicu.

HRK Međugorje osvojio je prvo mjesto u kategoriji za rukometašice rođene 2014. godine. Drugo mjesto osvojila je rukometna akademija Izviđača, a treće mjesto RK Opuzen. Za najbolju igračicu u ovoj kategoriji proglašena je Brigita Grbavac (HRK Međugorje), a za najbolju vratarku Petra Madžar (RA Izviđač).

U istom uzrastu za dječake, prvo mjesto osvojila je RA Izviđač 1, drugom mjesto HRK Međugorje, dok je RK Opuzen bio trećeplasiran. Leni Ćeško (RA Izviđač) osvojio je nagradu za najboljeg igrača, a Niko Šarac (HRK Međugorje) za najboljeg vratara.

Rukometašice HŽRK Zrinjski pokazale su najviše u kategoriji „Djevojčice 2013.“, a u ovoj kategoriji drugoplasirane su bile rukometašice RA Izviđač, trećeplasirane rukometašice HRK Međugorje. Mihaela Šumatić osvojila je nagradu za najbolju igračicu, dok je najbolja vratarka u ovoj kategoriji Branka Matijašević iz RA Izviđač.

Natjecanje u istom uzrastu za dječake završeno je pobjedom RA Izviđač 1, drugo mjesto osvojio je HRK Međugorje, a treće RK Metković Mehanika. Domagoj Kraljević (RA Izviđač) bio je najbolji igrač u ovoj kategoriji, a najbolji vratar Gabrijel Filipović (HRK Međugorje).

WordPress Video Lightbox