Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Branimir Planinić strijelac za pobjedu Brotnja

Brotnjo je u nedjelju, u utakmici 10. kola Druge lige FBiH – skupina Jug, na domaćem terenu svladalo FK Klis 1:0.

Pogodak vrijedan tri boda na jučerašnjoj utakmici postigao je Branimir Planinić. Riječ je o mladom talentiranom napadaču koji je krajem prošle sezone postao najmlađi strijelac u novijoj povijesti HNK Brotnjo. Jučerašnju utakmicu Branimir je započeo u početnom sastavu, a u klupsku arhivu strijelaca prvi put se upisao sa nešto više od šesnaest i pol godina.

Velika pobjeda naše momčadi na Barama u sjajnoj utakmici rezultatom 1:0 u derbi meču sa momčadi FK Klis. Gledali smo odličnu utakmicu punu tempa i veoma sadržajnu utakmicu za ovu ligu. Gol za nas postigao je sedamnaestogodišnji Branimir Planinić na asistenciju i sjajan centaršut šesnaestogodišnjaka Davida Ivankovića. Moramo spomenuti i da je Planinić dan ranije odigrao devedeset minuta za juniore u Čapljini, i pohvaliti ostatak naše mladosti – poručili su iz HNK Brotnjo uz isticanje učinka „velike radilice“ Krešimira Sušca i povratka Mateja Prskala nakon ozljede.

Također, iz kluba su pohvalili cijelu momčad uz napomenu kako HNK Brotnjo ne zna za poraz u pet posljednjih utakmica, te da velika zasluga za ovakav učinak pripada vrataru Petru Kozini, jednom od najnovijih pojačanja.

HNK Brotnjo: Kozina, Skoko, Ivanković, Prusina, Ilić, Sušac (od 73.Prskalo), Ereiz (od 46- Ferenc), Soldo (od 63. Galić), Planinić (od 79. Berišić), Beljo, Prskalo.

FK Klis: Cero, Bajramović, Ćosić (od 24. Jahić), Šehić, Vila, Kurda, Hero, Hebibović, Mušinović, Zečić (od 64. Kozić), Makan (od 64. Canović).

WordPress Video Lightbox