Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Upriličen prijem za sudionike 11. Međunarodnih večeri folklora u Vionici

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić upriličio je danas prijem za predstavnike sudionika 11. Međunarodnih večeri folklora „Vionica 2022.“ čija će kulturno-umjetnička društva i plesni ansambli nastupiti u večerašnjem programu.

Uz Damira Mandarića i Mariju Primorac, predstavnike organizatora međunarodnih večeri folklora, danas su općinu Čitluk posjetili predstavnici iz KUD-a Šokadija, Folklornog ansambla Broda, KUD-a Josipovac, KUD-a Ljeskovac, KUD-a Tena, KUD-a Mladost iz Podgorice, KUD-a Puračić i Vukšićkih bećara.

Tijekom prijema organizatori 11. Međunarodn večeri folklora „Vionica 2017.“, načelnik Marin Radišić i predstavnici izvođača razgovarali su o smotri folklora koja je ove godine okupila nekoliko stotina folkloraša u Vionici. Također, u ugodnom razgovoru sudionici sastanka su pobliže predstavili društva iz kojih dolaze te, budući da su neki već i ranijih godina nastupali u Vionici, podijeli svoje dojmove o nastupima, ali i o toploj i srdačnoj dobrodošlici kakva ih dočekuje u Vionici.

Program posljednjeg dana  11. Međunarodnih večeri folklora „Vionica 2022.“ na ŠC Vionica započet će u 20 sati u nastupom KUD Maldost Podgorica – Crna Gora, KUD Puračić –BiH, Vukšićki bećari- RH, KUD Ilinden Struga – Makedonija, HKUD Tihaljina – BiH i HKUD sv. Marko “Vionica”.

WordPress Video Lightbox