Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

23. prosinca u Čitluku će se održati drugi humanitarni malonogometni spektakl

Ivan Prskalo, Ivan Ivanković i Tomislav Bevanda, trojica prijatelja iz Čitluk i bivših nogometaša, 2019. godine u svom su gradu, po uzoru na turnir četiri splitska kafića, napravili veliki humanitarni spektakl. Nakon godinu dana izbivanja, zbog svima dobro poznatih razloga, humanitarni spektakl „Loptom do dobrote“ ponovno će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk.

Drugi humanitarni turnir „Loptom do dobrote“ održat će se 23. prosinca. Početak turnira najavljen je za 15 sati, a svoje ekipe na turniru će ponovno imati Caffe bar Paris, The Pub, Club Bumerang i Premier – Premium caffe bar.

Važno je kazati kako su organizatori sva sredstva prikupljena na turniru, u suradnji sa Župnim uredom župe Krista Kralja – Čitluk i fra Goranom Azinovićem, namijenili za najpotrebitije obitelji u čitlučkoj župi, kao i za potrebe Udruge Susret, te da se ulaznice po cijeni od 5 KM mogu kupiti u ranije spomenutim ugostiteljskim objektima. Također, prodaja ulaznica bit će organizirana na sami dan turnira na ulazu u Gradsku sportsku dvoranu Čitluk.

Club Bumerang branitelj je naslova pobjednika turnira koji će i ove godine zasigurno biti veliki humanitarni, ali i sportski spektakl. Organizatori poručuju kako će drugi turnir po igračkim imenima nadmašiti prvi, te da će turnir iz godine u godinu rasti. Na ovogodišnji turnir dolazi veliki broj zvučnih imena iz nogometa, tenisa i rukometa. Tako se očekuje dolazak nekoliko aktivnih nogometaša koji su karijere započeli na području naše općine, a uz njih će na drugom humanitarnom turniru „Loptom do dobrote“ nastupiti nogometni reprezentativci BiH, teniski Davis Cup reprezentativci Hrvatske, rukometni reprezentativci Hrvatske, nogometaši Dinama, Hajduka, Rijeke i brojnih ostalih klubova.

Turnir „Loptom do dobrote“ podržao je i Mario Pašalić, nogometni reprezentativac Hrvatske. Humanitarni turnir održat će se pred sami Božić i zasigurno nas očekuje izuzetno lijep i nadasve plemenit događaj.

WordPress Video Lightbox