Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

ŽHKK Brotnjo ’94 slavi trideset godina postojanja

Ženski hercegovački košarkaški klub Brotnjo 94 ove godine slavi 30 godina postojanja. U povodu ovoga vrijednoga jubileja u Čitluku je odigran streetball turnir koji je okupio sve generacije košarkašica, od onih najstarijih do trenutne mlade postave.

Četrdesetak košarkašica natjecale su se u dvije kategorije, a titule najboljih odnijele su Pletenice (mlađe) i Tetke (starije). Drugoplasirana je bila ekipa Maka, a treće su bile Vječne bube. Održano je i natjecanje u tricama gdje je titulu ponijela Karla Vasilj.

„Naša spontana ideja razvila se u jednu prelijepu priču u kojoj smo svi uživali. Neopisiv je osjećaj vidjeti nakon dugo godina mnoge suigračice i zaigrati s njima basketa. Veseli nas i veliki broj mladih Bubamara koje su došle na turnir i one su naša budućnost. Hvala upravi kluba i treneru Damiru Jerkiću što su podržali ovu ideju i nadamo se kako će turnir postati tradicija. Posebno hvala NBA igraču Ivici Zupcu i nekadašnjoj hrvatskoj reprezentativki Ivi Ćužić koji su podržali turnir – kazale su Nikolina Barbarić i Tanja Vučić, inicijatorice ovoga događaja i zahvalile sponzorima, The Basement pubu i Novotelu na potpori.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

 

WordPress Video Lightbox