Općinski projekti

Općina Čitluk potpisala vrijedan sporazum o podršci za unaprjeđenje upravljanja čvrstim otpadom

Ispis
potpisivanjeNačelnici šest općina iz regije Neretva: Čitluk, Jablanica, Konjic, Mostar, Prozor-Rama i Stolac u utorak, 11. prosinca potpisali su u veleposlanstvu Kraljevine Švedske u Sarajevu sporazume s Pelleom Perssonom, predstavnikom Švedske međunarodne agencije za obnovu i razvoj (SIDA) o podršci za unaprjeđenje upravljanja čvrstim otpadom.
Više...
 

Općini Čitluk uručena zahvalnica za uspješnu suradnju i ostvarene rezultate u realizaciji GAP-a

Ispis
gapNakon godina svesrdnog zalaganja i pomoći općinama i građanima BiH, Projekt upravne odgovornosti (GAP) završava svoju misiju u BiH, pa je tako danas Halko Basarić, viši koordinator za reformu lokalne uprave, u ime GAP-a općini Čitluk uručio zahvalnicu za uspješnu suradnju i ostvarene rezultate u realizaciji Projekta upravne odgovornosti (GAP).
Više...
 

Radovi na izgradnji nove ceste za Međugorje napreduju dogovorenom dinamikom

Ispis
radovi Načelnik općine Čitluk Ivo Ino Jerkić obišao je jučer radove na izgradnji nove ceste od Međugorja do Potpolja. Načelnik se u društvu predsjednika MZ Međugorje Dragana Vasilja i sam uvjerio u dinamiku izvođenja radova na cesti koji se djelom financiraju iz sredstava Federalnog ministarstva prometa i veza iz GSM licenci za 2008. i 2009. godinu, a djelom iz općinskog proračuna.
Više...
 

Načelnik općine i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk obišli gradilište kod Srednje škole

Ispis
gradilišteNačelnik općine Čitluk Ivo Ino Jerkić, predsjednik Općinskog vijeća Marin Radišić i v.d. direktora JP Broting d.o.o. Ante Planinić obišli su danas gradilište kod zgrade Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića u Čitluku i na terenu se uvjerili u dinamiku izvođenja radova na izgradnji sportskog igrališta.
Više...
 

FOTO: Počela izgradnja sportskog igrališta uz Srednju školu

Ispis
školaRadnici građevinskog poduzeća Tempo Vranica iz Mostara početkom mjeseca započeli su radove na izgradnji vanjskog sportskog terena pored zgrade Srednje škole dr. fra Slavko Barbarić u Čitluku. Radovi se izvode u sklopu rješavanja partera Srednje škole, a u ovoj fazi planirana je izgradnja sportskog terena dimenzija 45x22 metra sa popratnim tribinama.
Više...
 

FOTO: Počeli radovi na drugoj fazi izgradnje priključne ceste za Međugorje

Ispis
radoviNakon završetka prve faze radova na novoj priključnoj cesti za Međugorje, koja je završena asfaltiranjem prvih 1.350 metara spomenute ceste, ovih dana su započeli radovi na drugoj fazi pa su tako radnici građevinskog poduzeća Brina počeli probijati novih 850 metara izmještene regionalne ceste.
Više...
 

Općina Čitluk se uključila u program upravljanja otpadom na razini BiH

Ispis
grontmijOpćina Čitluk jedna je od općina u BiH koje su se uključile u „Općinski program upravljanja otpadom u BiH“. Ovaj program financira Kraljevina Švedska putem Međunarodne Agencije za obnovu i razvoj (SIDA),
Više...
 

Nastavljena izgradnja potpuno nove ceste za Međugorje

Ispis
cestaNakon završenih radova na probijanju dijela trase, gradnje potrebnih propusta za vodu, nasipanju i ravnanju podloge, postavljanja ivičnjaka i ostalih poslova na novoj cesti koja se gradi u Međugorju od mosta na potoku Lukoć pa do spoja sa budućom čitlučkom obilaznicom u blizini Lovačkog doma u Potpolju djelatnici građevinskog poduzeća Brina krajem prošlog tjedna asfaltirali su i prvih 1.350 metara spomenute ceste.
Više...
 

Prošle godine škola - ove godine vrtić

Ispis


vrtic
Svečanim rezanjem vrpce u rad je  puštena nova zgrada Dječjeg vrtića Čitluk.
Više...
 

Otvorena čitlučka ljepotica – nova zgrada Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića

Ispis
škola
ČITLUK. Rezanjem svečane vrpce predsjednice Federacije BiH Borjane Krišto, u nedjelju je otvorena nova zgrada Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića u Čitluku.
Više...
 

Službeno otvoren Zemljišno-knjižni ured u Čitluku

Ispis
gruntovnica

ČITLUK. Svečanim rezanjem vrpce Federalnog ministra pravde Feliksa Vidovića i predsjednika Općinskog suda u Mostaru Marina Zadrića u utorak je u Čitluku otvoren Zemljišno knjižni ured (Gruntovnica) Općinskog suda Mostar - Područni odjel Čitluk.
Više...
 
Stranica 6 od 7

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537