Povjerenstvo za obilježavanje i uređivanje grobišta poziva sve da pomognu u rasvjetljavanju istine o stradanju Brotnjaka u II. svjetskom ratu i poraću

Ispis
povjerenstvoTemeljem inicijative Ogranka Matice hrvatske u Čitluku, Općinsko vijeće općine Čitluk na prijedlog načelnika, donijelo je Odluku o obilježavanju i uređivanju grobišta II. svjetskog rata i poraća na području općine Čitluk i imenovalo Povjerenstvo za obilježavanje i uređivanje grobišta II. svjetskog rata i poraća na području općine Čitluk koje je na svojoj 1. sjednici održanoj 29.05.2012. godine izabralo predsjednika i članove Povjerenstva, te donijelo okvirni plan rada.
Više...
 

Održan prvi sastanak Povjerenstva za obilježavanje i uređivanje grobišta II. svjetskog rata i poraća

Ispis
povjerenstvoPovjerenstvo za obilježavanje i uređivanje grobišta II. svjetskog rata i poraća na području općine Čitluk održalo je danas u prostorijama Općine Čitluk prvi radni sastanak. Općinsko vijeće je na svojoj 30. redovitoj sjednici donijelo Odluku o obilježavanju i uređivanju grobišta II. svjetskog rata i poraća na području općine Čitluk, dok su na 32. redovitoj sjednici vijećnici na prijedlog načelnika Ive Jerkića imenovali Povjerenstvo,  a današnji sastanka je ujedno bio i konstituirajući za navedeno Povjerenstvo.
Više...
 
Stranica 3 od 3

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537

Povjerenstvo

Predsjednik:
Slaven Markota

Članovi:
fra Miljenko Mića Stojić,
Rade Stojić,
fra Kornelije Kordić,
Ivica Šarac,
Andrija Stojić,
Ilko Prusina,
Ivan Stojić,
Ivan Sivrić,


Mandat članovima iznosi 4 godine.
Imenovani 28. siječnja 2016. godine.