Sjednice općinskog vijeća

U petak 2. redovita sjednica Općinskog vijeća

Ispis
vijećePredsjednik Općinskog vijeća Čitluk Marin Radišić sazvao je za petak 21. prosinca 2012. godine u 13 sati 2. redovitu sjednicu ovog predstavničkog tijela. Novoizabrani vijećnici raspravljat će o predloženom dnevnom redu koji se sastoji od 10 točaka.
Više...
 

Marin Radišić izabran za predsjednika Općinskog vijeća Čitluk

Ispis
konstituirajućaJučer je izborom predsjednika i zamjenika predsjednika konstituirano Općinsko vijeće Čitluk za mandatno razdoblje od 2012. do 2016. godine. Sjednicom je, sukladno odredbama općinskog Statuta i Poslovnika o radu Općinskog vijeća Čitluk predsjedavao gospodin Jakov Stojić kao najstariji vijećnik u novom sazivu.
Više...
 

Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Čitluk zakazana za 05. prosinca

Ispis
konstituirajuća sjednicaDosadašnji predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Marin Radišić je sukladno odredbama Poslovnika o radu sazvao Konstituirajuću sjednicu Općinskog vijeća Čitluk za dan 05. prosinca 2012. godine. Općinsko vijeće će se konstituirati izborom predsjednika i zamjenika predsjednika, a izboru će prethoditi davanje i potpisivanje svečane vijećničke izjave te izbor članova Odbora za izbor i imenovanja.
Više...
 

Vijećnici usvojili Odluku o uvođenju video nadzornog sustava u općini Čitluk

Ispis
sjednicaPod predsjedanjem Marina Radišića, predsjednika Općinskog vijeća Čitluk, u četvrtak je održana 38. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk.  Od usvojenih akata izdvajamo  Odluku o uvođenju video nadzornog sustava u općini Čitluk te Odluku o izradi Plana gospodarenja otpadom za područje općine Čitluk.
Više...
 

Najava 38. redovite sjednice Općinskog vijeća Čitluk

Ispis
38Na temelju članka 31. stavak 3. Statuta općine Čitluk ("Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk", broj: 2/08) i članka 29. Poslovnika o radu Općinskog vijeća Čitluk (“Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk”, broj: 2/11)


S  A  Z  I  V  A  M


38. redovitu sjednicu Općinskog vijeća Čitluk

za dan 26. srpnja 2012. godine (četvrtak) u 13,oo (trinaest) sati
u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk
Više...
 

Održana 37. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk

Ispis
sjednicaJučer je pod predsjedanjem Marina Radišića, predsjednika Općinskog vijeća održana 37. redovita sjednica ovog čitlučkog predstavničkog tijela. Sjednica je započela polaganjem vijećničke prisege od strane vijećnika Stjepana Grbavca. Nakon što je tajnik Općinskog vijeća Ivo Bevanda pročitao tekst svečane prisege vijećnik Grbavac je prisegnuo te potpisao svečanu izjavu. Inače, gospodin Grbavac je preuzeo mandat na koji je ranije ostavku dao bivši vijećnik stranke HSP BiH Marijo Bencun.
Više...
 

Najava 37. redovite sjednice Općinskog vijeća Čitluk

Ispis
sjednicaNa temelju članka 31. stavak 3. Statuta općine Čitluk ("Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk", broj: 2/08) i članka 29. Poslovnika o radu Općinskog vijeća Čitluk (“Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk”, broj: 2/11)


S A Z I V A M


37. redovitu sjednicu Općinskog vijeća Čitluk
za dan 21. lipnja 2012. godine (četvrtak) u 13,oo (trinaest) sati
u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk
Više...
 

Održana 36. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk

Ispis
sjednicaPod predsjedanjem Marina Radišića, predsjednika Općinskog vijeća Čitluk, u srijedu je održana 36. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk. Od donesenih odluka izdvajamo Odluku o dodjeli javnih priznanja općine Čitluk.
Više...
 

Sazvana 36. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk

Ispis
sazivTrideset i šesta redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk sazvana je za srijedu 16. svibnja 2012. godine.  Za sjednicu koja će se održati u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra s početkom u 13 sati najavljen je dnevni red s jedanaest točaka.
Više...
 

Održana 35. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk

Ispis
Vijećnici Općinskog vijeća Čitluk na 35. redovitoj sjednici, održanoj jučer u Maloj dvorani KIC-a, usvojili su izviješća o radu za 2011. godinu  Gradske ljekarne Čitluk, Dječjeg vrtića Čitluk i Kulturno-informativnog centra Čitluk. Nakon usvajanja ovih izviješća vijećnici su donijeli i niz odluka od kojih svakako valja izdvojiti usvajanje prijedloga odluke o regulaciji prometa na području naseljenih mjesta Međugorja i Bijakovića, te usvajanje Izvješća Općinskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih i drugih nepogoda u svezi šteta od snijega u općini Čitluk od 04. veljače do 22. veljače 2012. godine, kao i usvajanje prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o uvođenju (naplati) posebnog komunalnog doprinosa- ekološke pristojbe.
Više...
 
Stranica 10 od 17

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537