Sjednice općinskog vijeća

Najavljujemo 13. redovitu sjednicu Općinskog vijeća Čitluk

Ispis

najavaNa temelju članka 31. stavak 3. Statuta općine Čitluk ("Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk", broj: 2/08 i 6/08) i članka 29. Poslovnika o radu Općinskog vijeća Čitluk (“Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk”, broj: 2/11) predsjednik Općinskog vijeća Marin Radišić sazvao je 13. redovitu sjednici Općinskog vijeća Čitluk. Sjednica će se održati 20. prosinca (petak) u 13 sati u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk.

Više...
 

Održana 12. sjednica Općinskog vijeća Čitluk

Ispis

ovJučer je pod predsjedanjem predsjednika Marina Radišića održana dvanaesta redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk. Predloženi dnevni red na samom početku doživio je jednu izmjenu, budući da je na prijedlog predlagača sa 12. redovite sjednice Općinskog vijeća Čitluk povučen Prijedlog odluke o postupku i uvjetima za legalizaciju građevina izgrađenih bez pravomoćnog odobrenja za gradnju, kao i Prijedlog pravilnika o naknadi za zadržavanje nezakonito izgrađene građevine u prostoru o kojemu su vijećnici trebali raspravljati po usvajanju gore navedenog prijedloga odluke.

Više...
 

Najavljujemo 12. redovitu sjednicu Općinskog vijeća Čitluk

Ispis

najavaNa temelju članka 31. stavak 3. Statuta općine Čitluk ("Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk", broj: 2/08 i 6/08) i članka 29. Poslovnika o radu Općinskog vijeća Čitluk (“Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk”, broj: 2/11) predsjednik Općinskog vijeća Marin Radišić sazvao je 12. redovitu sjednici Općinskog vijeća Čitluk. Sjednica će se održati 29. studenog (petak) u 13 sati u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk.

Više...
 

Usvojen Prijedlog Prostornog plana općine Čitluk za razdoblje od 2010. do 2020. godine

Ispis

prostorni planVijećnici Općinskog vijeća Čitluk na 11. sjednici OV usvojili su Prijedlog Prostornog plana općine Čitluk za razdoblje od 2010. do 2020. godine. Na jučerašnjoj sjednici kojom je predsjedavao predsjednik OV Čitluk Marin Radišić, većinom glasova vijećnika, 19 za i tri suzdržana, usvojen je Prijedlog Prostornog plana općine Čitluk za navedeno razdoblje.

Više...
 

Sjednica Općinskog vijeća prekinuta zbog neusvajanja dnevnog reda

Ispis

sjednicaJedanaesta redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk danas nije održana zbog neusvajanja dnevnog reda. Sjednica je započela raspravom o predloženom dnevnom redu u okviru koje su oporbeni vijećnici zatražili da se točka tri predloženog dnevnog reda „Prijedlog Odluke o usvajanju Prijedloga Prostornog plana općine Čitluk za razdoblje 2010.-2020. godine“, povuče s današnje sjednice.

Više...
 

Najavljujemo 11. redovitu sjednicu Općinskog vijeća Čitluk

Ispis

najavaNa temelju članka 31. stavak 3. Statuta općine Čitluk ("Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk", broj: 2/08 i 6/08) i članka 29. Poslovnika o radu Općinskog vijeća Čitluk (“Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk”, broj: 2/11) predsjednik Općinskog vijeća Marin Radišić sazvao je 11. redovitu sjednici Općinskog vijeća Čitluk. Sjednica će se održati 30. listopada (srijeda) u 13 sati u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk.

Više...
 

Načelnik Jerkić vijećnicima OV Čitluk prezentirao informaciju o realizaciji infrastrukturnih projekata

Ispis

deseta Pod predsjedanjem Marina Radišića, predsjednika OV Čitluk, u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra danas je održana 10. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk. Na dnevnom redu današnje sjednice našlo se šest točaka među kojima je bila i informacija o realizaciji infrastrukturnih projekata u općini Čitluk koju je vijećnicima predstavio načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić.

Više...
 

Sazvana 10. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk

Ispis

vijećaU ponedjeljak, 30. rujna 2013. godine, u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra s početkom u 13.00 sati održat će se 10. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk.  Predsjednik Općinskog vijeća Čitluk dipl. oec. Marin Radišić za desetu redovitu sjednicu OV Čitluk predložio je sljedeći dnevni red:

Više...
 

Održana deveta redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk

Ispis
OVDanas je u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra održana deveta redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk. Na današnjoj sjednici našlo se devet točaka dnevnog reda. Na prijedlog načelnika općine Čitluk Ive Jerkića sa sjednice je povučen Prijedlog odluke o uvjetima i načinu dodijele građevnog zemljišta u državnom vlasništvu, a u dnevni red je uvrštena Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o regulaciji prometa na području naseljenih mjesta Međugorja i Bijakovića.
Više...
 

Najavljujemo 9. redovitu sjednicu OV Čitluk

Ispis

najavaU srijedu, 28. kolovoza 2013. godine, u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra s početkom u 13.00 sati održat će se 9. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk.  Predsjednik Općinskog vijeća dipl. oec. Marin Radišić za devetu redovitu sjednicu OV Čitluk predložio je sljedeći dnevni red:

Više...
 
Stranica 8 od 18

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537