Sjednice općinskog vijeća

Najavljujemo sedmu sjednicu Općinskog vijeća Čitluk

Ispis
ČITLUK. Tajnik Općinskog vijeća Ivo Bevanda informirao nas je da je nakon održane sjednice Kolegija Općinskog vijeća Čitluk, predsjednik OV-a Marin Radišić sazvao sedmu sjednicu koja će se održati u četvrtak 16. srpnja u Maloj dvorani KIC-a s početkom u 9 sati.
Više...
 

Šesta sjednica Općinskog vijeća Čitluk

Ispis


ČITLUK. Pod predsjedanjem predsjednika Marina Radišića jučer je održana šesta sjednica Općinskog vijeća Čitluk.
Više...
 

NAJAVA SJEDNICE OPĆINSKOG VIJEĆA ČITLUK

Ispis


ČITLUK. Nakon održane sjednice Kolegija Općinskog vijeća Čitluk, tajnik Općinskog vijeća Ivo Bevanda informirao nas je da je predsjednik Marin Radišić sazvao 6. sjednicu Općinskog vijeća koja će se održati u utorak, 16. lipnja, s početkom u 13 sati, u Maloj dvorani KIC-a.
Više...
 

Usvojen lokalni plan „Lokalno je primarno“

Ispis
ČITLUK. Peta sjednica Općinskog vijeća Čitluk održana je u srijedu u Maloj dvorani KIC-a u Čitluku.
Više...
 

NAJAVA SJEDNICE OPĆINSKOG VIJEĆA ČITLUK

Ispis

ČITLUK. Sukladno članku 31 stavak 3. Statuta Općine Čitluk, tajnik Općinskog vijeća Ivo Bevanda informirao nas je da je predsjednik Marin Radišić sazvao 5. sjednicu Općinskog vijeća  koja će se održati u srijedu, 13. svibnja, s početkom u 13 sati, u Maloj dvorani KIC-a.
Više...
 

Čitluk dobiva Osnovnu glazbenu školu

Ispis


ctvrtaČITLUK. Četvrta sjednica Općinskog vijeća Čitluk održana je u utorak, 7. travnja, u Maloj dvorani KIC-a.
Više...
 

NAJAVA SJEDNICE OPĆINSKOG VIJEĆA ČITLUK

Ispis


ČITLUK - Tajnik Ivo Bevanda informirao nas je da je nakon održane sjednice Kolegija Općinskog vijeća Čitluk, predsjednik OV-a, Marin Radišić, sazvao IV. sjednicu koja će se održati u utorak, 7. travnja,  s  početkom u 13 sati, u Maloj dvorani KIC-a.
Više...
 

Usvojen Program rada Općinskog vijeća za 2009. godinu

Ispis


ČITLUK. Treća sjednica Općinskog vijeća općine Čitluk održana je u petak, 13. veljače u Maloj dvorani KIC-a u Čitluku. Od točaka dnevnog reda izdvajamo usvajanje Programa rada Vijeća za 2009. godinu koji je vijećnicima predstavio tajnik OV-a Ivo Bevanda.
Više...
 

Prijedlog programa rada Općinskog vijeća Čitluk za 2009. godinu

Ispis


ČITLUK. Nakon održane sjednice Kolegija Općinskog vijeća Čitluk, tajnik Ivo Bevanda nas je informirao da je predsjednik OV-a Marin Radišić sazvao 3. sjednicu toga Tijela za petak, 13. veljače. Sjednica će biti održana u Maloj dvorani KIC-a s početkom u 13 sati.
Više...
 

Više sredstava studentima i zdravstvu

Ispis


ČITLUK. Na drugoj sjednici Općinskog vijeća općine Čitluk usvojen je Plan proračuna općine Čitluk za 2009. godinu. Općinski proračun u tekućoj godini iznosi 6.555.000,oo KM što je za 55.000 KM više od Proračuna iz 2008. godine.
Više...
 
Stranica 17 od 18

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537