Turizam

BLAŽ 2016: Provedite večer uz vrhunska vina, gastronomske specijalitete i odličnu glazbu

Ispis

najavaU nedjelju 04.rujna 2016. godine skupina ponajboljih proizvođača vina Žilavke i Blatine, za sve istinske ljubitelje i znalce, organizirat će prigodan enološki performans: BLAŽ 2016 u srcu Hercegovine, u prostorijama Sport Centar Međugorje i La Casa Restorana.

Više...
 

Iz tiska izašla brošura „Dani berbe grožđa – Brotnjo 2015.“

Ispis

brošuraPromotivno-edukativna brošura „Dani berbe grožđa - Brotnjo 2015.“ izašla je iz tiska. Publikacija posvećena Danima berbe grožđa ima za cilj promovirati samu manifestaciju, broćansku tradiciju te dati stručni doprinos razvoju poljoprivrede i turizma na području općine Čitluk.

Više...
 

Željko Vasilj: Međugorje je čudo u svijetu i unatoč svemu smo optimisti

Ispis

turistička sezonaBrojni hodočasnici marijansko svetište u Međugorju posjećuju i u rujnu dok se ova nadaleko poznata župa priprema za proslavu svetkovine Uzvišenja križa Kristova. Ova svetkovina slavi se prvu nedjelju nakon Velike Gospe, a u Međugorju župljani ove župe i hodočasnici slave svečano misno slavlje na brdu Križevac. U nedjelju, 13. rujna središnje misno slavlje na Križevcu predslavit će isusovac Mato Anić, a o proslavi ove svetkovine i dosadašnjoj sezoni razgovarali smo s Željkom Vasiljem, voditeljem ureda Međugorje-Čitluk Turističke zajednice HNŽ.

Više...
 

Prigodna brošura „Dani berbe grožđa – Brotnjo 2010.“

Ispis
naslovnicaČITLUK. Iz tiska izašla prigodna brošura "Dani berbe grožđa - Brotnjo 2010.".
Više...
 

Herceg etno selo - najljepše turističko naselje Bosne i Hercegovine

Ispis

ČAPLJINA. U Hotelu Mogorjelo u Čapljini jučer je održana svečana dodjela najprestižnije i najcjenjenije nagrade za postignuća u industriji gostoprimstva „Zlatna ugostiteljska kruna".
Više...
 

Zlatna plaketa brošuri DBG

Ispis
ČITLUK. Na Gospodarskom sajmu u Mostaru, brošura „Dani berbe grožđa - Brotnjo 2008", osvojila je zlatnu plaketu u kategoriji turističkih promotivnih materijala.
Više...
 

U povodu blagdana sv. Andrije

Ispis
PAOČA - U spomen na osnivača Podruma Andrija i istaknutog broćanskog vinara, pok. Andriju Ćorića, u petak, 28. studenoga obitelj Ćorić je u krugu prijatelja i poslovnih suradnika proslavila tradicionalno Andrinje.
Više...
 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537