Ajvarijada: Tri najbolje ocijenjena ajvar osvojit će novčane nagrade

Ispis

najavaPrva „Ajvarijada“ na području Brotnja održat će se danas u Internet klubu Alpha. Dugo iščekivana „Ajvarijda“ započet će u 20 sati, a organizatori izbora najboljeg ajvara u okviru dočeka listopada poručuju svim zainteresiranima da svoj ajvar mogu prijaviti do 19 sati na mjestu održavanja „Ajvarijade“ ili na broj 063/922-484.

- Molimo sve natjecatelje da na svoje tegle ne pišu imena, jer će sve tegle ajvara biti označene brojem, tako da sve bude transparentno i bez ikakvih namještanja. Zbog velikog odaziva, te većeg broja natjecatelja, nagrade će biti : 1. mjesto - 150,00 KM, 2. mjesto 100,00 KM, 3. mjesto 50,00 KM – poručuju organizatori.

Organizatori izbora najboljeg ajvara nadaju se da će izbor postati tradicionalan i natjecateljima poželjeli da budu ponosni na ajvar koji su sami spremali.

- Sve naše posjetitelje molimo da se ponašaju kao u vlastitoj kući, da budu opušteni i dobro raspoloženi, a natjecateljima želimo da ih njihov ajvar učini ponosnima i potakne da i sljedećih godina nastave s proizvodnjom, te tako pomognu i nama da nastavimo tradiciju! Za zabavu će biti zadužen jedan od najboljih hercegovačkih vokala Danijel Boto, koji će svojim hitovima sve dignuti na noge – poručili su organizatori Ajvarijade i dočeka listopada.

Na ulaznim vratima Internet klubu Alpha biti će postavljena kutija u koju će posjetitelji moći ubaciti doprinos za Anu Ritu Puljić, djevojčicu koja boluje od teške bolesti mišića, te joj je uistinu potrebna naša pomoć.

Doček listopada obilježiti će vatrometom u ponoć, a nakon vatrometa DJ Party za koji će biti zadužen DJ Bunta.

 

KONTAKT

kontakti

Op?ina ?itluk
Trg rtava Domovinskog rata 1
88260 ?itluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537