FOTO: Polaznici Dječjega vrtića posjetili proizvodni pogon Vinarije Čitluk

Ispis

vrtić vinarija Dječji vrtić Čitluk, na veliku radost svojih polaznika, u okviru odgojno-obrazovnog programa ove ustanove organizirao je danas posjet Vinariji Čitluk. Budući da je u rujnu na Vinarijinim plantažama berba grožđa u punom jeku bio je to pravi trenutak da se mališani upoznaju s cjelokupnim proces prerade grožđa, sve do one finalne, visokokvalitetnog vina.

Polaznici Dječjega vrtića, zajedno s odgojiteljicama i ravnateljicom Zdenkom Pehar, posjetili su danas proizvodni pogon Vinarije Čitluk, gdje su ih dočekali izvršna direktorica Spomenka Brkić, glavni enolog Tihomir Prusina i ostali djelatnici. Mališani su u pratnji svojih domaćina s velikim zanimanjem razgledali različite pogone za preradu i proizvodnju, a tijekom posjeta izvršnoj direktorici Brkić, mališani su u znak zahvale uručili i prigodni dar.

Posjet mališana Vinariji Čitluk je tradicionalan, a u skladu sa starim običajem djelatnici Vinarije Čitluk dopremili su grožđe u vrtić kako bi se mališani počastili slatkim plodovima broćanskih vinograda.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Op?ina ?itluk
Trg rtava Domovinskog rata 1
88260 ?itluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537