Evergreen Fest: Mjesec dana odlične zabave na ljetnom glazbenom festivalu

Ispis

festCaffe Evergreen, kultni čitlučki kafić poznat po urbanoj i rock’n’roll glazbi, slavi trideseti rođendan te je za proslavu pripremio Evergreenfest Summer Music Festival  koji se održava tijekom cijelog kolovoza. Na Evergreeen Festu 2017 nastupit će mnogobrojni  bendovi, a posebno atraktivne su tri velike koncertne večeri koje se održavaju na pomoćnom igralištu Gradskog stadiona Bare.

Tako su 10. kolovoza na pozornici Evergreenfest Summer Music Festivala nastupili: Mostar rock school,Belfastfood i Justin`s Johnson, dok su sinoć publiku zabavljali glazbeni sastavi Jufkamental, Zoster i Soul Fingers.

Treća velika koncertna večer Evergreenfest Summer Music Festivala održat će se večeras, a publika će od 21,45 sati moći uživati u nastupima Rock Grupe „Nešto Između“, Kojota i Gustafa.

Evergreen Fest je kroz šest godina održavanja postao prepoznatljiv po bogatom i raznolikom programu koji obiluje svirkama poznatih bendova i manje afirmiranih regionalni i lokalni bendovi i umjetnika, ali isto tako i po kulturnim zbivanjima.

Ranijih godina dio ovog zanimljivog festivala bile književne večeri, izložbe umjetničkih radova, dramske predstave i slični sadržaji, a ove godine dio festivala je i kreativni Summer Colour Art Festival.  Riječ je o projektu namijenjenom razvoju kulturne likovne scene i edukacije u kojem su mladi umjetnici dobili priliku pokazati svoje umijeće i biti nagrađeni.

U umjetničkom kutku festivala održavaju se također i radionice slikanja i radionice arheologije kroz koje se kod djece razvija kreativnost. Dio Summer Colour Art Festivala bila je i dječja škola plesa.

Fotografije sa dijela druge velike festivalske večeri možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537