Večeras se igra polufinale MNL MZ općine Čitluk

Ispis

najava Polufinalne utakmice 15. Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Čitluk, Dobro Selo – Donji Hamzići i Međugorje – Krehin Gradac igraju se večeras na terenu ŠRC Jakerovac. U 21 sat snage će odmjeriti Dobro Selo i Donji Hamzići, dok je u 22 sata na rasporedu polufinalna utakmica između Međugorja i Krehin Graca.

Dobro Selo plasiralo se u polufinale pobijedivši Dragićinu. Četvrtfinalna utakmica ovih protivnika bila je izuzetno uzbudljiva, a Dobro Selo je slavilo pobjedu nakon boljeg izvođenja šesteraca. S druge strane, Donji Hamzići su u četvrtfinalu svladali Gradniće 4:1 te su se plasirali u polufinale i za očekivati je da će publika moći uživati u prvoj polufinalnoj utakmici MNL MZ općine Čitluk.

U drugoj polufinalnoj utakmici sastaju se Međugorje i Krehin Gradac. Utakmice ovih protivnika u protekle dvije godine odlučivale su o pobjedniku lige, a u finalima igranim na Ćorkovu Docu i Jakerovcu slavila je ekipa Međugorja. Najnoviji čitlučki malonogometni klasik ponudit će odgovor na pitanje ima li Međugorje ekipu koja može nastaviti postizati uspjehe kakve je postizala „zlatna ekipa Međugorja“ koja je izvanrednu kvalitetu potvrdila osvojivši četiri naslova pobjednika Lige Hercegovine.

Posjetitelje uz odlične polufinalne utakmice na Jakerovcu očekuje i tombola s bogatim nagradnim fondom. Prihod od tombole namijenjen je za Malonogometni klub Brotnjo, a za večeras se u Krehin Gracu priprema i zabavni program.  Uz već svima dobro poznatu ponudu jela koje za posjetitelje utakmica MNL MZ općine Čitluk priprema osoblje Matiše Pehara, posjetitelji ŠRC Jakerovac nakon večerašnjih utakmica moći će uživati u koncertu grupe Brotnjo koji organizira gospodin Pehar a pobjednici proslaviti plasman u finale.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537