Osmina finala MNL MZ općine Čitluk igrat će se 2. kolovoza

Ispis

najava Večeras će se na Jakerovcu odigrati posljednje utakmice u skupinama 15. izdanja Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Čitluk. Pobjednici skupina poznati su od ranije, no nakon večerašnjih utakmica bit će poznati i parovi osmine finala. Natjecateljski program u Krehin Gracu započet će u 20 sati utakmicom između Biletića i Blizanaca, nakon čega će biti odigrane i utakmice Služanj – Gornji Ograđenici (21 sat),  Donji Veliki Ograđenik – Dobro Selo (22 sata) i Krehin Gradac – Gornja Blatnica (23 sata).

Utakmica između Dobrog Sela i Donjeg Velikog Ograđenika odlučivat će o drugom mjestu u skupini B, a obje ekipe natjecanje će nastaviti u osmini finala koja je na rasporedu u srijedu 2. kolovoza. Nakon ove utakmice svoje protivnike u osmini finala doznat će Gradnići i Tepčići uz koje će u osmini finala nastupiti Čerin, Gornji Ograđenici, Međugorje i Bijakovići.

Dakle, utakmice osmine finala bit će odigrane 2. kolovoza, a pobjednici iz ogleda osmine finala snage će u četvrtfinalu odmjeriti s Biletićima, Krehin Gracom, Dragićinom i Donjim Hamzićima. Četvrtfinale MNL MZ općine Čitluk „Brotnjo 2017.“ bit će odigrano u petak 4. kolovoza, također u Krehin Gracu.

Parovi osmine finala:
Gradnići – B 3
B 2 – Tepčići
Čerin – Bijakovići
Međugorje – Gornji Ograđenici

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537