FOTO: Održana prezentacija kreditnih linija Razvojne banke FBiH

Ispis

razvojna U Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk danas je održana prezentacija novih kreditnih linija i ostalih proizvoda Razvojne banke FBiH. Dalibor Milinković, v.d. izvršnog direktora za projekte i razvoj, i Borislav Trlin, direktor Sektora za istraživanje i razvoj, predstavnike Općine Čitluk i gospodarstvenike  s područja općine Čitluk upoznali su s aktivnostima i mogućnostima Razvojne banke FBiH te su u izravnom razgovoru sudionike sastanka željeli ohrabriti i pozvati na suradnju.


Nakon uvodnog obraćanja Dalibora Milinkovića, v.d. izvršnog direktora za projekte i razvoj, koji je i pobliže predstavio Razvojnu banku FBiH i njene aktivnosti, Borislav Trlin, direktor Sektora za istraživanje i razvoj, pobliže je prezentirao nove kreditne linije Banke, nakon čega su uslijedila pitanja sudionika prezentacije na koje su odgovarali Milinković i Trlin.

- Želio bih zahvaliti načelniku općine Čitluk na današnjem domaćinstvu i što je osigurao veliki broj nazočnih gospodarstvenika i poduzetnika s područja općine Čitluk. Mi smo danas došli ovdje kako bi prezentirali Razvojnu banku FBiH, da prezentiramo mogućnosti koje nudi Razvojna banka FBiH i da pomognemo narodu Čitluka, narodu Brotnja. Zašto kažem narodu? Iz razloga što naša Razvojna banka ima mogućnost kreditiranja čak i onih djelatnosti i onih poduzeća koja nisu baš dobrodošla u komercijalnim bankama.  Tu je riječ o poljoprivredi, mikrobiznisu i startup poduzećima – izjavio je Dalibor Milinković nakon održane prezentacije.

Gospodarstvenici koji su se odazvali pozivu na prezentaciju aktivno su sudjelovali u prezentaciji postavljajući pitanja i dajući sugestije, što je pohvalio i sam izvršni direktor za projekte i razvoj Razvojne banke FBiH.

- Drago mi je da su svi nazočni aktivno sudjelovali u prezentaciji i dali sugestije, ali isto tako i zadovoljan sam što su našu banku prihvatili kao razvojni kotač Federacije. Nadam se nakon ovoga današnjeg dana da će Razvojna banka FBiH napraviti dobru suradnju sa gospodarstvenicima i poduzetnicima iz općine Čitluk, a isto tako i sa samom Općinom Čitluk u suradnji na razvoju infrastrukture i svih ostalih djelatnosti na području općine Čitluk – zaključio je Milinković.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537