FOTO: Održana druga humanitarna akcija „Palačinke ljubavi“

Ispis

palačinke Članovi i volonteri Udruge Susret danas su od 9 do 15 sati ispred kreativne radionice Udruge Susret u Čitluku pripremali „palačinke ljubavi“. U drugoj humanitarnoj akciji ove vrste djeca s posebnim potrebama „palačinke ljubavi“ prodavala su po promotivnoj cijeni, a akcija je ponovno naišla na vrlo dobar prijem kod žitelja općine Čitluk.


Današnju akciju podržali su načelnik općine Čitluk Marin Radišić, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan, kao i djelatnici Općine Čitluk. Doprinos humanitarnoj akcij također su dali vijećnik Općinskog vijeća Čitluk Drago Vasilj, učenici i djelatnici Osnovne škole fra Didaka Buntića, učenici i djelatnici Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića, djelatnici čitlučke podružnice Službe za zapošljavanje HNŽ, prijatelji djece s posebnim potrebama, roditelji s djecom, slučajni prolaznici i brojni drugi koji nisu mogli odoljeti „palačinkama ljubavi“.

Tijekom održavanja akcije vrijedne ruke djece s posebnim potrebama, članova i volontera Udruge Susret pripremile više od 500 „palačinki ljubavi“, što je za svaku pohvalu.

Fotograleriju možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537