Bike day: Stela Bulić i Jure Musa osvojili glavne nagrade

Ispis

nagradeU organizaciji Biciklističkog kluba „Brotnjo“, „Abecede sporta“ Čitluk i tržnog centra „Park&Shop“ danas je na platou ovog tržnog centra održan „BIKE DAY“ - biciklistički poligon za djecu. Natjecatelji u ovom tradicionalnom natjecanju bili su podijeljeni u dvije kategorije: predškolski uzrast i uzrast polaznika nižih razreda osnovne škole, a na ovogodišnjem natjecanju, ostvarivši najbrža vremena, Stela Bulić i Jure Musa osvojili su bicikla.

U obje starosne kategorije na biciklističkom poligonu djevojčice i dječaci natjecali su se odvojeno. U predškolskoj kategoriji za djevojčice prvo mjesto osvojila je Anđela Ostojić, drugo mjesto osvojila je Iva Marić, dok je treće mjesto osvojila Marta Zovko.

Kod dječaka, u istoj starosnoj kategoriji, prvo mjesto osvojio je Josip Pehar, drugo mjesto osvojio je Nikola Soldo, a treće mjesto osvojio je Mladen Smoljan.

Apsolutno najbrže vrijeme u obje kategorije za djevojčice ostvarila je Stela Bulić. Stela je s najbržim vremenom osvojila prvo mjesto u kategoriji djevojčica školskog uzrasta, dok je Stela Buntić osvojila drugo mjesto, a Mihaela Soldo treće.

Najbrži dječak na današnjem natjecanju bio je Jure Musa. Jure je osvojio prvo mjesto, Nikola Soldo bio je drugoplasirani u kategoriji dječaka školskog uzrasta, a treće mjesto u ovoj kategoriji zauzeo je Manuel Vučina.

Najspretniju djevojčicu i dječaka, dvoje natjecatelja koji su postigli najbrže vrijeme, biciklima je nagradio prodajni centar Bingo, a za ostale nagrade pobrinuo se bike centar Dost.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537