Ekipa „Jedva se okupili“ pobjednik trećeg pub kviza

Ispis

pub kviz Ekipa „Jedva se okupili“ pobjednik je trećeg  pub kviza održanog na području općine Čitluk. Nakon dva kviza u Međugorju, kviz općeg znanja za koji su pitanja ovaj put sastavili Franjo Pavlović i Marko Vasilj održan je sinoć u čitlučkom caffe baru „SMS“.

Petnaest ekipa iz Čitluka, Međugorja, Mostara, Širokog Brijega i Ljubuškog prvo je odgovaralo na osamdeset pitanja u pismenom dijelu natjecanja, nakon čega je pet ekipa sa najviše osvojenih bodova nastavilo natjecanje u usmenom dijelu.

Najbolji rezultat u pismenom dijelu natjecanja ostvarila je ekipa „Inqvozitori“ (117 bodova), no u usmenom dijelu natjecanja zaostatak za Inqvizitorima nadoknadile su ekipe „Vlatka Otkos“ i „Jedva se okupili“. Obje ekipe u drugom dijelu natjecanja osvojile su po 65 bodova, 10 više od Inqvizitora, a do posljednjeg pitanja bilo je neizvjesno hoće li pobjedu i glavnu nagradu odnijeti „Vlatka Otkos“ – pobjednik prvog pub kviza ili ekipa „Jedva se okupili“. U konačnici, s pet bodova prednosti, pub kviz u caffe baru „SMS“ osvojila je ekipa „Jedva se okupili“ iz Ljubuškog kojoj je pripala glavna novčana nagrada, 70 % od uplaćenih kotizacija svih igrača.

Konačni poredak pet prvoplasiranih ekipa:
1. Jedva se okupili – 178 bodova
2. Vlatka Otkos – 173 boda
3. Inqvizitori – 172 boda
4. Helter Skelter – 161 bod
5. Mladi i mlađi – 145 bodova

Organizatori pub kviza sljedeći kviz iz općeg znanja planiraju organizirati u lipnju, a mjesto održavanja ponovno će biti Čitluk.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537