FOTO: Maturalna zabava 40. generacije maturanata SŠ dr. fra Slavka Barbarića

Ispis

maturaMaturanti 40. generacije maturanata Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića večeras u hotelu Kaktus svečano obilježavaju završetak srednjoškolskog obrazovanja. 252 učenika SŠ dr. fra Slavka Barbarića okupilo se tako večeras na zabavi koja će svima ostati u sjećanju.

Četrdeseta generacija maturanata SŠ dr. fra Slavka Barbarića može se pohvaliti s 27 učenika koji su tijekom srednjoškolskog obrazovanja sve razrede završili odličnim uspjehom, a učenik IV. 2 Mario Pehar, koji je, uz to što je kroz četiri godine bio izvrstan učenik, školu uspješno predstavljao na županijskim i federalnom natjecanju iz fizike i matematike te na sportskom terenu kao član HRK Međugorje, izabran je za najboljeg učenika generacije.

Prof. Adela Škutor, ravnateljica SŠ dr. fra Slavka Barbarića, učeniku generacije uručila je zlatnik s likom fra Slavka Barbarića i prigodni dar, dok su se za prigodne darove ostalim odlikašima pobrinuli Škola i Ogranak Matice hrvatske Čitluk.

Večeras je bilo prelijepo vidjeti maturante kako uživaju u svojoj posebnoj večeri, a također valja napomenuti da maturantice večeras nose narukvice izrađene u Udruzi Susret.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537