Upriličen prijem povodom 20. Otvorenog federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe

Ispis

prijem Članovi Udruženja muzičkih/glazbenih i baletnih pedagoga Federacije Bosne i Hercegovine predvođeni predsjednikom Dževadom Šabanagićem posjetili su jučer Općinu Čitluk i susreli se s načelnikom Marinom Radišićem.

Gospodina Šabanagić, ravnatelj OGŠ Brotnjo Jure Sušac i njegove kolegice i kolege ravnatelji glazbenih škola s područja FBiH na sastanku su načelnika Radišića informirali o aktivnostima Udruženja vezanim za organizaciju 20. Otvorenog federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe – „Čitluk 2017.“ i sa samim tijekom natjecanja, te su pohvalili koncert učenika OGŠ Brotnjo koji je upriličen na svečanom otvaranju.

Komentirajući radi i rezultate učenika OGŠ Brotnjo, ravnatelji glazbenih škola koji su nazočili sastanku  potvrdili su da osnovna glazbena škola Brotnjo prerasta svoje sadašnje okvire i da je neophodno uložiti zajedničke napore kako bi u Čitluku s radom počela srednja glazbena škola.

Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, na sastanku je izrazio zadovoljstvo što je Udruženje muzičkih/glazbenih i baletnih pedagoga Federacije Bosne i Hercegovine za domaćina jubilarnog natjecanja učenika i studenata glazbe odabralo OGŠ Brotnjo  te na taj način glazbenoj školi i cijeloj općini Čitluk ukazalo čast i dalo veliko priznanje.

Uz uvjerenje da će se općina Čitluk i OGŠ Brotnjo potvrditi kao dobro domaćini i u organizaciji 20. Otvorenog federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe, načelnik Radišić je svojim gostima poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu.

prijem prijem

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537