FOTO: Mališani posjetili dvije škole

Ispis
vrtićU okviru redovitog odgojno-obrazovnog programa, polaznici Dječjeg vrtića Čitluk danas i jučer posjetili su Osnovnu glazbenu školu Brotnjo i Osnovnu školu fra Didaka Buntića. Mališani su danas, u pratnji svojih odgojiteljica, posjetili Osnovnu glazbenu školu Brotnjo, gdje su ih srdačno ugostili prof. Jure Sušac, ravnatelj OGŠ Brotnjo, djelatnici i učenici.

Polaznici Dječjeg vrtića Čitluk uživali su u nastupu učenika i profesorica OGŠ Brotnjo, a profesorice OGŠ Brotnjo prezentirale su mališanima nekoliko svima poznatih instrumenata, ali ih i upoznale s  nekoliko glazbenih instrumenata s kojim se mališani nisu imali priliku ranije susresti.

Tijekom posjeta svojim domaćinima mališani su uručili prigodne darove, otpjevali zajedno nekoliko pjesama i zahvalili za slatkiše kojima su ih počastili djelatnici OGŠ Brotnjo.

Dan ranije, budući školarci iz Dječjeg vrtića Čitluk posjetili su OŠ fra Didaka Buntića, gdje su također srdačno dočekani od strane ravnatelja prof. Marina Kapulara, djelatnika i učenika.

Mališani su s velikim zanimanjem razgledali OŠ fra Didaka Buntića, posjetili knjižnicu i neke od učionica koje će i sami uskoro pohađati, te su nakratko sjeli u školske klupe, a učiteljice i učenici OŠ fra Didaka Buntića za mališane su pripremili program koji ih je zainteresirao za osnovnu školu.

Izlet do OŠ fra Didaka Buntića mališani su iskoristili i za fotografiranje kod velike uskrsne pisanice postavljene na Trgu žrtava Domovinskog rata.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537