Okrugli stol: Razgovarano o mogućnostima izmjene Regulacijskog plana „Bare 1“

Ispis

okrugli stolOkrugli stol s temom: Izrada izmjene i dopune Regulacijskog plana "Bare 1" u Čitluku održan je jučer u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk. Poziv za sudjelovanje u radu okruglog stola upućen je vlasnicima nekretnina u obuhvatu Regulacijskog plana „Bare 1“ uz koje su u radu okruglog stola aktivno sudjelovali predstavnici Općine Čitluk i predstavnici izrađivača plana, poduzeća „ECO PLAN“ d.o.o. Mostar.

Veliki broj zainteresiranih vlasnika nekretnina smještenih u obuhvatu Regulacijskog plana „Bare 1“, za kojeg je Općinsko vijeće Čitluk donijelo odluku o pristupanju izradi izmjena i dopuna, aktivno je sudjelovao u diskusiji, tijekom koje su vlasnici nekretnina iznijeli svoja razmišljanja. Svi oni pozvani su da svoje prijedloge dostave u pisanoj formi.

Jučerašnji okrugli stol organiziran je s ciljem prikupljanja što više informacija od zainteresirane javnosti, što će u konačnici izrađivaču plana poslužiti za donošenje kvalitetnih zaključaka koji su od velike važnosti za izradu  izmjene i dopune Regulacijskog  plana "Bare 1" u Čitluku.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537