Poziv za sudjelovanje na okruglom stolu

Ispis

okrugli stol Načelnik općine Čitluk Marin Radišić, zainteresiranoj javnosti uputio je poziv za sudjelovanje na okruglom stolu s temom: Izrada izmjene i dopune Regulacijskog plana "Bare 1" u Čitluku. Okrugli stol bit će održan u dvorani za sastanke Ureda načelnika, u zgradi Općine Čitluk, u srijedu, 22. ožujka 2017. godine, s početkom u 13:00 sati.

- Imajući u vidu opći interes i u cilju što kvalitetnije izrade, slobodan  sam ovim putem pozvati vas da se odazovete ovomu pozivu, jer smatramo izuzetno bitnim da odvojite svoje vrijeme i da uzmete aktivno sudjelovanje u radu ovog okruglog stola. Jedino na takav način moći ćemo doći do što više informacija i kvalitetnih zaključaka koji su od velike važnosti za izradu  izmjene i dopune Regulacijskog  plana  "Bare 1" u Čitluku – stoji u pozivu za sudjelovanje na okruglom stolu.

Općinsko vijeće Čitluk donijelo je Odluku o pristupanju izradi izmjene  i dopune Regulacijskog plana "Bare 1" u Čitluku (''Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk'', broj: 3/16). Izrađivač ovog plana je „ECO PLAN“ d.o.o. Mostar.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537