Petu godinu zaredom održan Maškara fest OŠ Čerin

Ispis

maškara fest Petu godinu zaredom u OŠ Čerin, na pokladni utorak održao se Maškara fest OŠ Čerin. Kao i svake godine tako i ove među učenicima je bilo nadmetanja u tzv: „Igrama bez granica“ kao što su: puž, skakanje u vrećama, nošenje novina preko prepreka, guranje gume, vođenje balona. Na kraju su dva najbolja razreda imali odmjeravanje u potezanju konopa, i pobjedu ovogodišnjih igara uzeo je osmi (8) b razred.


Sve je to vodio stručni sudac g. Tomo Džida i uz stručni žiri sastavljen od nastavnika: Andrijane Ivanković, Tanje Nakić, Darke Kvesića, Anite Rešetar i Marije Kolobarić donosio teške odluke, ali ipak na pobjedničkom prijestolju je bilo mjesto samo za jednoga.

Na kraju su se predstavile najbolje maske, a pobjedu je odnijela mlada dama koju je odglumio učenik sedmog (7) b razreda Matej Barbarić. Za nagradu ove godine, kao i svih ranijih godina, pobrinula se tvrtka Unionfoods doo Čitluk, i njezin predstavnik g. Darko Leko. Maskota „Flipko“ je sve prisutne oduševljavao i svojim plesom nasmijavao, osim toga pobjednicima uručivao svoje prigodne poklon paketiće.

Napomenimo i to da je ove godine Maškara fest održan u potpuno novoobnovljenoj športskoj dvorani – priopćeno je iz OŠ Čerin.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.
 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537