Godišnja skupština Humanitarne udruge Fra Didak Buntić 7. ožujka u Čerinu

Ispis

najavaGodišnja skupština Humanitarne udruge Fra Didak Buntić održat će se u utorak, 7. ožujka 2017. godine, u Čerinu. Humanitarna udruga fra Didak Buntić pomaže bolesnicima na prostoru Brotnja i šire, iznajmljujući besplatno razna pomagala za bolesnike. Udruzi u njenom djelovanju pomažu dobri i spremni ljudi, a jedan od način pomaganja jest i uplata godišnje članarine.


Svi zainteresirani uplatu članarine moći će izvršiti na godišnjoj skupštini Udruge, za koju je utvrđen sljedeći program:

18.00 - okupljanje članova i simpatizera Udruge;
- uplaćivanje godišnje članarine;
- učlanjivanje novih članova u Udrugu;
19.00 - sveta misa za sve članove i dobročinitelje, te za sve pokojne članove;
19.45 - Godišnje izvješće članovima o radu Udruge.

- Zahvaljujući vama, dobrim ljudima, mnogi bolesnici osjetili su da mi postojimo jer smo im svojim djelovanjem olakšali boli. Budite i dalje s nama dio velike obitelji ljubavi i dobrotvorstva po primjeru fra Didaka Buntića, našeg velikog i slavnog uzora kojega pokušavamo pomalo nasljedovati u dobroti i brizi za siromašne – poručio je fra Miljenko Mika Stojić, predsjednik Udruge, u pozivu na godišnju skupštinu.

Također, uz zahvalu svima na dosadašnjoj suradnji predsjednik HU Fra Didak Buntić posebice je istaknuo Udrugu Kap Ljubavi –Tomislavgrad, Udrugu fra Mladen Hrkać – Široki Brijeg i Humanitarnu organizaciju Međugorje – Mir.
 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537