Služba za zapošljavanje HNŽ uz podršku Vlade Švicarske otvarila renoviranu Podružnicu Čitluk

Ispis

podružnicaSlužba za zapošljavanje Hercegovačko-neretvanske županije je u petak, 17.02.2017.godine otvorila renoviranu Podružnicu Čitluk na novoj adresi u Ulici kralja Tomislava. Ovim su stvoreni preduvjeti za implementaciju novog modela rada s klijentima u Podružnici Čitluk s fokusom na savjetodavnu funkciju, a u skladu s principima Reformskog paketa kojeg implementira Projekt zapošljavanja mladih (YEP) uz podršku Vlade Švicarske.


Nova infrastruktura Podružnice Čitluk posjeduje moderno uređene prostorije, „šalter salu“ za obavljanje administrativnih poslova, info zonu za informiranje o pravima i obavezama nezaposlenih, te ured za savjetnike u cilju pružanja individualnih savjetovanja i dvoranu za grupni rad za grupne oblike savjetovanja, informiranja i sastanaka s predstavnicima poslovne zajednice.

Iako je infrastruktura jako važna za poslovanje, mnogo je važnija kvaliteta usluga koji će biti pružana. Uz suvremenu opremu i educirane zaposlenike, klijenti će moći koristiti usluge savjetodavne podrške, kvalitetnije posredovanje i brže administrativne usluge.

Primjena novih metoda rada u Podružnici Čitluk će započeti odmah po otvaranju novih prostorija, a Služba je ranije nove procedure i metode rada već počela primjenjivati u Podružnici Mostar – Odjeljenje I.

Otvaranju Podružnice Čitluk prisustvovali su ministar prometa i veza Hercegovačko-neretvanske županije Stjepan Krasić, predstavnik Skupštine Hercegovačko-neretvanske županije Dario Topić, načelnik Općine Čitluk Marin Radišić, predsjednik Općinskog vijeća Predrag Smoljan, ravnatelj Službe Vlado Čuljak, Haris Huskić rukovoditelj Odjeljenja za tržište rada i Snježana Dedić, rukovoditeljica sektora za upravljanje projektima ispred Federalnog zavoda za zapošljavanje, te rukovoditelj Projekta zapošljavanja mladih (YEP) dr. Ranko Markuš.

podružnica podružnica

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537