Seniorske prvakinje na prijemu kod načelnika Radišića

Ispis

prijem Načelnik općine Čitluk Marin Radišić upriličio je danas prijem za Irenu Prgu, Jelenu Zovko i Kristinu Zovko, seniorske prvakinje Republike Hrvatske u karateu, te njihovog trenera Josipa Primorca.

U debitantskom nastupu na seniorskom državnom prvenstvu Republike Hrvatske ženska ekipa KK Hercegovina Čitluk osvojila je prvo mjesto, a osvojeno zlato u ekipnoj seniorskoj konkurenciji  prvi je ovako značajan uspjeh za seniorsku ekipu s područja općine Čitluk i potvrda izuzetno kvalitetnog rada u čitlučkom klubu.

Čestitavši djevojkama iz KK Hercegovina Čitluk na posljednjem uspjehu, ali i svim uspjesima koji su prethodili uspjehu na Državnom prvenstvu u Rijeci, načelnik Radišić kazao je kako se nada da će slične uspjehe mlade karatašice ponoviti i u budućnosti. Također, načelnik Radišić je istaknuo da je općina Čitluk kroz karate lijepo promovirana u svijetu te da su  broćanski karatisti prepoznatljivi po svojim sportskim uspjesima.

Josip Primorac, trener u KK Hercegovina Čitluk, na prijemu u Uredu načelnika Općine Čitluk posebno je naglasio da su djevojke izvanredno odradile Državno prvenstvo u Rijeci te da je osvajanje prve seniorske zlatne medalje bio poseban izazov za karatašice kojima je ovo bio debitantski nastup na seniorskom ekipnom prvenstvu.

Irena Prga, Jelena Zovko i Kristina Zovko velika su perspektiva KK Hercegovina Čitluk, ocijenio je trener Primorac i dodao da su njihovi uspjesi dodatni motiv za sve članove kluba.  Trener Primorac pohvalio je svoje natjecateljice i zbog uspješnog usklađivanja sportskih i fakultetskih obveza i obećao da će u KK Hercegovina Čitluk svi treneri i natjecatelji nastaviti predano trenirati, što je garancija novih uspjeha.

Prijemu seniorske ekipne prvakinje Republike Hrvatske u Uredu načelnika Općine Čitluk nazočio je i Pavo Zovko, pomoćnik načelnika za financije i predsjednik Uprave KK Hercegovina Čitluk.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537