FOTO: Mališani iz vrtića „Sv. Mala Terezija“ poručili: „Božić je u nama“

Ispis

vrtić sv. mla terezija Polaznici dječjeg vrtića „Sveta Mala Terezija“ i njihove odgajateljice danas su priredili lijepu božićnu priredbu čiji je moto bio: „Božić je u nama“. Priredba je održana u dvorani sv. Josipa, a priredbu su pohodili brojni roditelji, ostali članovi obitelji i prijatelji mališana.

- Dragi naši roditelji i prijatelji, u ovom za nas povijesno spasonosnom trenutku, naša djeca i odgajatelji priredili su žive jaslice da bi nam uprizorili dolazak djeteta Isusa na zemlju, u srca naša i srca svih ljudi dobre volje. Radosnom pjesmom, recitacijom, plesom, glumom – u kostimima tog vremena, oni će kao i mi doživjeti Isusovo rođenje, ovdje i sada. Ovo su trenutci koji kod djeteta ostavljaju veličanstveni i neizbrisivi trag koji mu ostaje važan poticaj kroz život – kazala je na početku priredbe sestra Vernika Martinović.

Sestra Veronika također je zahvalila roditeljima na podršci koju pružaju radu dječjeg vrtića „Sveta Mala Terezija“ te naglasila da se raduje što će svi okupljeni u zajedništvu proslaviti Isusovo rođenje.

Zahvalu na dolasku okupljenima je uputio i ravnatelj Majčina sela fra Dragan Ružić, koji je nakon s. Veronike također pozdravio okupljene.

- U ovako prelijepoj atmosferi riječi postaju suvišne, dovoljno je ono što osjećamo u zraku... Radost koju svi oko sebe osjećamo jest plod one radosne vijesti da Bog silazi u našu ljudsku narav i da mi po tom silaženju postajemo bogatiji, da se obogaćujemo. Želim vam da vas to bogatstvo mira, dobrote i ljubavi prati u vašem životu, vašoj obitelji, zajednici i što je najvažnije s vašom djecom koja dolaze ovdje – poručio je fra Dragan Ružić.

Vesele mališane koji su u priredbi sudjelovali pjevajući, recitirajući i glumeći, ali prije svega iskreno se radujući rođenju Isusa bilo je uistinu lijepo vidjeti. Božićna priredba u dječjem vrtiću „Sveta Mala Terezija“ dosegnula je svoj vrhunac u uprizorenju živih jaslica, bio je to trenutak kada roditelji nisu mogli skriti ponos na svoje mališane i kada su gromoglasnim pljeskom nagradili sve mališane za uloženi trud.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537