Načelnik Radišić posjetio božićni sajam „U susret Božiću s djecom Udruge Susret“

Ispis

sajam Načelnik općine Čitluk Marin Radišić sa suprugom posjetio je sinoć prostorije Udruge Susret, družio se sa štićenicima udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama Susret iz Čitluka, te razgovarao o radu Udruge s predsjednicom Jasminkom Vasilj.

Božićni sajam Udruge Susret započeo je u nedjelju 11. prosinca i završio je sinoćnjim druženjem, a tijekom sajma posjetitelji su svake večeri mogli radost nadolazećih blagdana dijeliti sa štićenicama Udruge Susret i međusobno se družiti uz nastupe brojnih izvođača.

Organizatori sajma svake su večeri posjetitelje dočekivali s osmjehom i obiljem hrane, toplih napitaka i božićnih ukrasa, čijom su kupnjom posjetitelji mogli podržati rad Udruge Susret. Uz roditelje djece s posebnim potrebama koji su glavni organizator sajma, predblagdanskom druženju ispred prostorija Udruge Susret, velik doprinos dali su i volonteri.

Predblagdansko druženje sa žiteljima Brotnja i gostima iz ostalih krajeva Udruga Susret nakon završetka sajma „U susret Božiću s djeco Udruge Susret“ nastavit će velikim humanitarnim božićnim koncertom koji Udruga zajedno sa Župom Krista Kralja 18. prosinca organizira na Broćanskom trgu.

sajam sajam

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537