Ne propustite izvedbu svjetskog mjuzikla „Dvoje iz Galileje“

Ispis

dvoje iz galileje U Gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku večeras u 19 i 30 sati bit će izveden svjetski mjuzikl „Dvoje iz Galileje“. Riječ je o božićnom mjuziklu visoke produkcije međunarodnog kazališta „Cornerstone Arts“ koji je već uprizoren u nekoliko svjetskih gradova i kontinenata. Oduševio je publiku diljem svijeta, a nakon Čapljine prije dvije godine, mjuzikl „Dvoje iz Galileje“ bit će izveden i u Čitluku.


U izvedbi mjuzikla sudjeluju 22 od 45 plesača i pjevača s područja općine Čitluk, a za tehnički dio predstave brine preko trideset produkcijskih radnika, pod redateljskom palicom Richarda Monteza, čovjeka koji je svoj život posvetio kazalištu, a s kazališnim angažmanom proputovao više od 80 zemalja na četiri kontinenta. Ovaj mjuzikl će vam dodatno zagrijati srca i ispuniti vas radošću u predblagdanskom vremenu.

Izvedbe mjuzikla „Dvoje iz Galileje“ se održavaju u organizaciji međunarodnog kazališta „Cornerstone Arts“ i „Broćanske udruge mladih - BRUM“, a projekt je dobio svesrdnu podršku i pomoć načelnika općine Čitluk Marina Radišića i svećenika Broćanskog dekanata.

Mjuzikl „Dvoje iz Galileje“ u Čitluku će biti izveden dva puta. Danas u 13 sati mjuzikl je izveden za osnovnoškolce s područja općine Čitluk i sve one koji neće moći nazočiti večerašnjoj izvedbi spektakularnog mjuzikla u 19 i 30 sati.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537