Broćanskim trgom širit će se pravo blagdansko ozračje

Ispis

najavaŽupa Krista Kralja Čitluk i Udruga roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama Susret 18. prosinca na Broćanskom trgu organiziraju veliki humanitarni božićni koncert. Koncert na Broćanskom trgu, ukoliko to dopuste vremenski uvjeti, održat će se s početkom u 19 sati, a o prošlogodišnjem koncertu i pripremama za ovogodišnji razgovarali smo s Goranom Peharom, članom Grupe Enigma koji je od prvog koncerta, održanog prije četiri godine, uključen u organizaciju humanitarnog koncerta na kojem se prikupljaju sredstva za potrebite i Udrugu Susret.

Četvrtu godinu zaredom u Čitluku se organizira veliki božićni humanitarni koncert. Prošle godine po prvi put koncert je organiziran na Broćanskom trgu. Gospodine Pehar, kakvi su vaši dojmovi o prošlogodišnjem koncertu?
- Ne znam koliko je moj osobni dojam subjektivan, no mislim da je odrađen jedan jako dobar posao i da su posjetitelji osjetili duh Božića, što je i bio cilj. Ipak je puno bolje ozračje bilo na trgu nego u dvorani, gdje se po pitanju ponude hrane i ambijenta Udruga Susret odlično potrudila.

I ove godine Župa Krista Kralja i Udruga Susret odlučili su se koncert organizirati na trgu. Tko će zabavljati sve ljude dobre volje koji dođu 18. prosinca na Broćanski trg?
- Na koncertu će nastupiti: plesna skupina Studio Pokret, Zbor Prijatelji, Frama Čitluk, Grupa Enigma, Tamburaški sastav FM, Grupa Brotnjo, Ine Tadić i Hercegovački bećari, Grupa Gabriel, Grupa Nešto Između, Jozo Vučić i gosti iznenađenja.

Uz spomenute izvođače posjetiteljima će biti ponuđeni i drugi sadržaji. Što će se sve nuditi posjetiteljima koncerta na Broćanskom trgu i na koji način će posjetitelji moći pomoći potrebitima i Udruzi Susret?
- Pored glazbe i plesa, na ovom humanitarnom koncertu, roditelji i prijatelji djece sa posebnim potrebama će pripremati slasne delicije, kao i prethodne godine, te ih prodavati po pristupačnim cijenama, tako da pozivam sve ljude dobre volje da dođu na koncert, po mogućnosti gladni i žedni i da na ovakav način pomognu Udrugu Susret. Također Udrugu Susret ove godine pomažete kupnjom ulaznice od 10 KM, te uplatom na žiro račun Župnog ureda 1610200066890037, sa naznakom za Humanitarni koncert. Svi podaci o prikupljenim sredstvima, te u što su utrošeni, bit ce objavljeni u Župnom glasniku u siječnju 2017. godine.

U prodaju su puštene ulaznice za koncert po cijeni od 10 KM. Za kraj nam kažite na kojim mjestima se mogu kupiti?
- Ulaznice se mogu kupiti nedjeljom poslije mise ispred crkve i u župnim uredima: Gradnići, Ljubuški, Čitluk, Međugorje i Čerin te u Prodajnom centru Mališić i u prodajnom centru Park and Shop, kao i na benzinskim postajama Selak benz.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537