Polaznici Dječjeg vrtića Čitluk svojim prilozima podržali humanitarnu akciju

Ispis

humanitarna akcija Advent je vrijeme u godini u kojem se kršćani posebno vesele rođenju malenog Isusa. Mališani, pa tako i polaznici Dječjeg vrtića Čitluk, s posebnom radošću uživaju u predblagdanskom vremenu i samim blagdanima, no u svom veselju mališani nisu zaboravili ni potrebite. Zato su se polaznici Dječjeg vrtića Čitluk velikodušno uključili u humanitarnu akciju „Božićna čašica zajedništva - I oni su naša braća“ te su od početka adventa, uz pomoć svojih roditelja i odgojiteljica, u svom vrtiću prikupljali hranu i prigodne paketiće za potrebite.

Veću količinu na ovaj način prikupljene raznovrsne hrane, higijenskih potrepština i darova za potrebite mališani iz Dječjeg vrtića danas su donijeli u čitlučki župni ured, gdje su na dar dobili sličice sa svecima i zajednički se pomolili sa svojim današnjim domaćinima.

Polaznici Dječjeg vrtića Čitluk svojim prilozima i ranijih godina su se uključivali u humanitarne akcije koje se provode u župi Krista Kralja - Čitluk, a u vremenu kada i sami dobiju veliku količinu darova mališani su dokazali da su već sada spremni pomagati potrebitima i da imaju veliko srce.

humanitarna akcija humanitarna akcija humanitarna akcija

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537