Počeo sajam „U susret Božiću s djecom Udruge Susret“

Ispis

sajam„U susret Božiću s djecom Udruge Susret“, božićni sajam na kojem članovi Udruge Susret sa žiteljima Brotnja dijele radost Božića započeo je sinoć ispred prostorija Udruge.

Svoje drage prijatelj članovi Udruge Susret dočekali su s obiljem hrane i toplih napitaka, a na prodajnim štandovima Udruge Susret izloženi su i brojni, s mnogo ljubavi izrađeni, božićni ukrasi koje su izrađivali članovi Udruge Susret uz pomoć volontera.

Kupujući ukrase izražene u radionici Udruge Susret, kao i hranu i piće, posjetitelji sajma svojim skromnim prilogom pomažu rad Udruge Susret, a druženje članova Udruge Susret i posjetitelja sajma svake večeri svojim nastupima dodatno će uljepšavati različiti izvođači.

Za dobru atmosferu u sajamskom šatoru i oko njega sinoć su bili zaduženi Grupa Brotnjo i Sinovi Hercegovine, a do 16. prosinca i završetka sajma, nastup na istom mjestu imat će Mokarski tamburašI, Tamburaški sastav Tajna, Grupa Neretva, Tamburaški sastav Ero, Tamburaški sastava FM, Tamburaški sastava Mediteran, Broćanski bećari, Grupa Sirius, muška klapa Trebižat , ženska pjevačka skupina HKUD Didak, članovi HKUD Brotnjo, harmonikaš Buco, članovi Plesne grupe Pokret i brojni drugi.

Posjetitelji sajma svake večeri imaju priliku razgledati izložbu jaslica, a Udruga Susret svoje aktivnosti vezane za predblagdansko vrijeme planira završiti na velikom humanitarnom koncertu koji će se održati 18. prosinca na Broćanskom trgu.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537