Najavljujemo: Božićni sajam Udruge Susret od 11. do 16. prosinca

Ispis

božićni sajam Božićni sajam „U susret Božiću s djecom Udruge Susret“ ove godine će se održati u razdoblju od 11. do 16. prosinca. Kao i ranijih godina, ispred radionice udruge koja okuplja djecu s posebni potrebama, roditelje i prijatelje djece s posebnim potrebama s područja Brotnja bit će postavljen veliki šator i nekoliko prodajnih štandova.

Na prodajnim štandovima posjetitelji sajma svake će večeri moći uživati u hrani i piću pripremljenim za ovu prigodu, a štandovi će obilovati i različitim božićnim ukrasima koji su izrađeni u kreativnoj radionici Udruge Susret.

Treći božićni sajam Udruge Susret započet će u nedjelju 11. prosinca i organizatori sajma najavljuju da će već od 18 sati na sajmu vladati odlična atmosfera. Predblagdanska druženja djece s posebnim potrebama i njihovih prijatelja uz tople napitke, slastice i hercegovačke specijalitete svojim će nastupima obogatiti brojni izvođači.

Matea Brekalo iz Udruge Susret kazala nam je da će posjetitelji moći uživati u nastupima Grupe Brotnjo, Sinova Hercegovine, Mokarskih tamburaša, Tamburaškog sastava Tajna, Grupe Neretva, Tamburaškog sastava Ero, Tamburaškog sastava FM, Tamburaškog sastava Mediteran, Broćanskih bećara, Grupe Sirius, muške klape Trebižat , ženske pjevačke skupine HKUD Didak, članova HKUD Brotnjo, nastupu harmonikaša Buce, plesu Plesne grupe Pokret i nastupima drugih izvođača.

Izložba jaslica

Ranijih godina božićni sajam Udruge Susret bio je pun pogodak. Posjetitelji sajma mogli su svake večeri uživati u različitim sadržajima, no Udruga Susret ove će godine pokušati nadmašiti ranije održane sajmove. U tome će im pomoći brojni ljudi koji pomažu u organizaciji i održavanju sajma, ali i novi sadržaji koji su planirani za ovogodišnje predblagdansko veselje.

Posjetitelji sajma tako će ove godine moći razgledati izložbu jaslica koje su izradili članovi Udruge Susret, učenici Osnovne škole fra Didaka Buntića, Osnovne škole Bijakovići, Osnovne škole Čerin, Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića i framaši.

Dakle, posjetitelji sajma moći će se uvjeriti u kreativnost mladih iskazanu u izradi jaslica, a članovi Frame kreativnost će pokazati i ukrašavajući mjesto održavanja sajma.

U Udruzi Susret kazali su nam da s nestrpljenjem i velikim veseljem očekuju početak sajma i druženje s posjetiteljima koji će svojim prilogom pomoći rad Udruge, te su najavili da je nakon božićnog sajma „U susret Božiću s djecom Udruge Susret“ planiran posjet djeci s posebnim potrebama koja ne dolaze u radionicu Udruge Susret.

Članovi Udruge Susret vesele se prilici za druženje i zajedničko veselje sa svom žiteljima Brotnja. Na svom božićnom sajmu oni će pokazati kako znaju biti dobri domaćini, a sve ljude dobre volje članovi Udruge Susret pozivaju da uz posjet božićnom sajmu nađu vremena i za veliki humanitarni koncert koji će se, ukoliko to dopuste vremenski uvjeti, održati 18. prosinca na Broćanskom trgu.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537