Udruga Susret pozvala načelnika Radišića na božićni sajam

Ispis

božićni sajamUdruga Susret od 11. do 16. prosinca organizira božićni sajam „U susret Božiću s djecom Udruge Susret“ pa su stoga predstavnice Udruge danas posjetile načelnika općine Čitluk Marina Radišića. Djevojčica Kristina Erić ovom je prilikom načelniku Marinu Radišiću uručila prigodni dar koji je sama izradila u radionici Udruge Susret, te je pozvala načelnika Radišića da posjeti božićni sajam koji će se održavati ispred prostorija Udruge Susret od 11. do 16. prosinca.

Svakog dana u navedenom razdoblju, posjetitelji sajma moći će u večernjim satima kupiti neki od božićnih ukrasa koje su izradila djeca iz Udruge Susret, a posjetitelji sajma moći će se također zabavljati uz različite izvođače, kao i uživati u nekim od poslastica kojima će obilovati prodajni štandovi.

Svi članovi Udruge Susret s velikim veseljem očekuju božićni sajam „U susret Božiću s djecom Udruge Susret“ i pozivaju sve ljude dobre volje da im se pridruže u dijeljenju radosti, veselja, osmijeha, topline i svega ostalog bez čega je nezamisliva istinska blagdanska radost.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537