Radovi na poboljšanju prometne infrastrukture završeni ili su pred završetkom na nekoliko lokacija

Ispis

radoviProjekt rekonstrukcije lokalne ceste u Blizancima koja od spajanja sa regionalnom cestom R-425 služi za pristup dijelovima naseljenih mjesta Blizanci i Krehin Gradac i koja vodi do župne crkve na Gradini zajednički realiziraju Općina Čitluk, Vlada Federacije BiH i Vlada HNŽ. Prva faza projekta završena je asfaltiranjem 200 metara ceste čija je širina 5 metara, a nakon asfaltiranja ceste na spoju s R-425 uskoro će uslijediti završetak radova i na preostaloj dionici od 700 metara na kojoj su pripremni radovi u tijeku.

Uz spomenuti projekt, kada je u pitanju prometna infrastruktura, na području općine Čitluk ovih dana također su realizirana još dva projekta. Riječ je o projektu asfaltiranja dijela makadamske ceste u Tepačkom polju i rekonstrukciji dijela ceste u Krućevićima.

U Tepačkom polju asfaltirano je 380 metara makadamskog puta, dok je u Krućevićima izvršena rekonstrukcija ceste presvlačenjem novim slojem asfalta na dionici dugoj 170 metara. Širina obje ceste je 3 metra, a nakon završetka ovih projekata slični projekti bit će realizirani u još nekoliko naseljenih mjesta.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537