Izrađivači plana prezentirali prostornu osnovu za Urbanistički plan Međugorje – Bijakovići

Ispis
prostorna osnova

Direktor poduzeća Ecoplan iz Mostar Boro Puljić i dipl. inž. arh. Nada Komadina, oboje ispred izrađivača plana, prezentirali su prostornu osnovu za Urbanistički plan Međugorje – Bijakovići predsjedniku Savjeta Urbanističkog plana „Međugorje Bijakovići“ Marinu Barbariću, nazočnim članovima Savjeta Urbanističkog plana „Međugorje Bijakovići“, načelniku općine Čitluk Ivi Jerkiću i njegovim suradnicima iz općinskih službi na prezentaciji održanoj u petak u Uredu načelnika općine Čitluk.


Nakon prezentacije prostorne osnove članovi Savjeta Urbanističkog plana „Međugorje – Bijakovići“ i ostali sudionici sastanka postavljali su izrađivačima plana pitanja vezana za prostornu osnovu i davali sugestija, a to će moći učiniti i u sljedećih četrnaest dana, do kada traje rok za dostavu primjedbi i prijedloga.

Izrada prostorne osnove prva je faza u izradi Urbanističkog plana, nakon čije konačne izrade slijedi usvajanje prostorne osnove na Općinskom vijeću, te nakon toga i sva ostala procedura propisana za izradu a koja se odnosi na izradu plana kroz prednacrt, nacrt i prijedlog i održavanje javnih rasprava kako bi u izradu bila uključena šira javnost.

prostorna prostorna prostorna

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537