Evergreen Fest: Rundek Cargo Trio predstavio Mostove

Ispis

koncertEvergreen Fest 2016. započeo je početkom kolovoza i od tad se u caffe baru Green redaju različiti izvođači zaduženi za dobru zabavu, no dobra zabava na Evergreen Festu svoj vrhunac dosegne na velikim koncertima na otvorenom. Tako je bilo i ove godine, kada su na petom Evergreen Festu u subotu nastupili bendovi Postolar Tripper i Brkovi, a u nedjelju Mostar Rock School Blues Band i Rundek Cargo Trio.

Koncert u nedjelju svojim nastupom otvorili su mladi glazbenici iz Mostar Rock School Blues Banda. Deset talentiranih mladih glazbenika iz Mostara, Čitluka, Kupresa, Kaknja i Trogira na pozornici su izveli neke od najvećih blues i rock klasika. Izvodeći svjetske hitove mladi glazbenici trudili su se rasplesti publiku i tako dobro raspoložene posjetitelje Evergreen Fest predati u ruke Darka Rundeka, odnosno Rundek Cargo Trija.

- Prije nas je svirao super band, nadam se da će i seniori nešto pokazati. Mi smo isto tako mlad band. Izdali smo samo dva albuma, prvi se zove Plavi avion a drugi album se zove Mostovi. Mostovi su izašli prije nešto više od godinu dana tako da sada sviramo pjesme s tog albuma. Ako ih niste čuli ovo je prilika da ih upoznate – poručio je okupljenima na početku koncerta Darko Rundek.

Uz Rundeka, Rundek Cargo Trio čine violinistica Isabel te multiinstrumentalist Dušan Vranić. Spomenuti trio uz pjesme s najnovijeg albuma izveo je i nekoliko pjesama s albuma Plavi avion, ali i birane hitove iz Rundekove ranije karijere što je odlično zabavilo posjetitelje koncerta.

Evergreen Fest do kraja kolovoza nudi obilje dobre i raznolike zabave. Dozu posebnosti i šarma festivalu na kojem će nastupiti više od dvadeset različitih izvođača zasigurno će dati i dvije izložbe. Prva izložba pod nazivom „Večer slobodnih umjetnika“ na rasporedu je večeras, a posjetitelji caffe bara Green imat će priliku razgledati likovne radove, različitih motiva i izrađene različitim tehnikama, neafirmiranih umjetnika iz BiH. Organizatorica izložbe je Maja Gagro, izložba ima za cilj promociju mladih umjetnika pa stoga nemojte propustiti izložbu mladih umjetnika.

Tjedan dana kasnije, 23. kolovoza u okviru Evergreen festa održat će se izložba fotografija, a nikako ne smijemo zaboraviti napomenuti da posjetitelje do kraja festivala očekuju i nastupi bendova PTSP, MORT, Detoru i brojnih drugih.

Fotogaleriju sa nedjeljnog koncerta možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537