Raiffeisen banka donirala 10.000 KM udruzi Susret

Ispis

donacija Mario Gadžić, direktor Glavne filijale Mostar i Irena Vasilj, direktorica filijale Raiffeisen banke iz Čitluka, prilikom današnjeg posjeta udruzi roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama „Susret“ iz Čitluka uručili su donaciju od 10.000 KM gospođi Jasminki Vasilj, predsjednici Udruge „Susret“. U predblagdansko vrijeme Raiffeisen banka tradicionalno umjesto za slanje čestitki usmjerava novac humanitarnim ustanovama i udrugama te na taj način nastoji potpomoći i razveseliti najpotrebitije socijale kategorije, a donacija udruzi Susret je treća ovakva donacija do sada udrugama i ustanovama na području općine Čitluk.

- Raiffeisen banka u svom poslovanju veliku pozornost posvećuje i socijalnom djelovanju, i to posebice na pomoć najugroženijim socijalnim kategorijama, pogotovo kategorijama gdje su u pitanju djeca ili djeca s posebnim potrebama. Danas smo ovdje u Čitluku gdje Raiffeisen banka uručuje donaciju od 10.000,00 KM udruzi roditelja i prijatelje djece s posebnim potrebama „Susret“. Kao što možete vidjeti djeca su našu donaciju primila na veliku radost i veselje. Raiffeisen banka tradicionalno skrbi o programima pomoći najugroženijima i sredstva umjesto za blagdanske čestitke ili neke poklone izdvaja upravo za donacije koje će razveseliti najpotrebitije socijalne kategorije – rekao je u svojoj izjavi za novinare Mario Gadžić, direktor GF Mostar, te je naglasio kako donacija u Čitluku nije jedina donacija Raiffeisen banke u BiH u ovom trenutku.

Nakon uručenja donacije predsjednica Udruge Susret Jasminka Vasilj upoznala je svoje današnje goste s načinom rada Udruge Susret, kao i s aktivnostima Koalicije „Zajedno smo jači“ čiji je Udruga Susret član, te se od srca zahvalila donatorima na ovako vrijednoj donaciji u svoje osobno ime i u ime štićenika.

- Zadovoljstvo nam je što smo danas u prilici uručiti donaciju Udruzi roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama „Susret“ i nadamo se da će donirana sredstva olakšati rad Udruge Susret i obradovati sve njene štićenike.  Raiffeisen banka već tradicionalno usmjerava sredstva namijenjena kupovini blagdanskih čestitki u donacije udrugama i ustanovama koje vode brigu o najosjetljivijim segmentima društva, pri čemu je naše osnovno opredjeljenje podrška djeci, osobama pod skrbništvom, te osobama s posebnim potrebama – prokomentirala je gospođa Irena Vasilj, koja je također, odgovarajući na novinarsko pitanje, kazala da je Raiffeisen banka do sada na isti način podržala Dom za nezbrinutu djecu Ivan Pavao II Čitluk i Majčino selo Bijakovići.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537