Pipsi, Zoster i Punčke nastupili na velikom koncertu Evergreen festa

Ispis

koncertOvogodišnji Evergreen fest započeo je početkom kolovoza. Nakon zanimljivog i raznolikog programa u  Caffe baru Green dobra zabava u subotu, 15. kolovoza preselila se na Broćanski trg, gdje je na platou ispred bivše robne kuće održan veliki koncert.

Organizatori festivala u prvotnim planovima imali su dva koncerta na otvorenom, no zbog loših vremenskih uvjeta u konačnici su se odlučili da u subotu na koncertu nastupe: Punčke, Zoster i Pips, Chips & Videoclips, a da se koncert banda ZAA održi u Caffe baru Green, odakle je dobra zabava i krenula.

Indie-rock trio „Punčke“ svojim je nastupom otvorio subotnji koncert. Lucija Ivšić, Ena Baćanović i Anja Tkalec, članice su banda „Punčke“ koji je nastupao kao predgrupa Joshu Hommeu i njegovim Queens of the Stone Age, a mlade djevojke odličnim su nastupom pokazale zašto u posljednje vrijeme imaju sve više nastupa diljem regije.

Nakon Punčki na pozornicu je izašao „Zoster“ čiji je vokal Mario Knezović na koncertu otpjevao neke od uspješnica ove mostarske grupe. Na repertoaru „Zostera“ našli su se svima dobro poznati hitovi poput „Ko je jamio“ sa albuma „Festival budala“ i druge slične pjesme sa socijalnom tematikom, ali i pjesme sa najnovijeg studijskog albuma „Srce uzavrelo“.

Odlična zabava nakon nastupa „Zoster“ na velikom koncertu Evergreen festa nastavljena je uz glavne zvijezde večeri, jedinstvene Pips, Chips & Videoclipse. Publika na koncertu u glas je pjevala s Ripperom, a Darko Ivaniš – Ripper i ostali članovi Pips, Chips & Videoclipsa uzvratili su im odličnim nastupom. Zanimljivo, djevojke iz banda „Punčke“ nastupile su kao predgrupa Pipsima i na njihovom velikom koncertu u zagrebačkom Domu sportova.

Fotografije s koncerta možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537