Sajam rukotvorina okupio nadarene kreativce na jednome mjestu

Ispis

rukotvorine Drugi Sajam rukotvorina okupio je danas kreativne izlagače u PC Mališić na Tromeđi. U prostoru ovog prodajnog centra izlagači iz Čitluka, Međugorja, Mostara, Širokog Brijega, Ljubuškog, Čapljine, Gabele, Livna i Blidinja izložili su proizvode rađene dekoupage tehnikom, ukrasne kutije, drvene predmete, razne slastice, med i pripravke od meda, ručno rađenu odjeću, slike i oslikane predmete, različite sirupe, rakiju, torbe od recikliranog materijala, unikatne torbe od eko kože, podmetače, personalizirane pribore za jelo, nakit i brojne druge rukotvorine.

Ovo je drugi sajam ovakve vrste koji organizira Prodajni centar Mališić, a prvi sajam je održan 7. veljače. Za sudjelovanje na sajmu ovaj put se prijavio malo veći broj izlagača, 22 ukupno. Ovdje je Udruga “Moje zlatne ruke“ iz Mostara te niz izlagača iz Širokog Brijega, Ljubuškog, Čapljine, Gabele, Čitluka, Međugorja, Livna, Blidinja i drugih mjesta - rekla nam je pomoćna organizatorica sajma Maja Dedić.

Prvi sajam ovakve vrste privukao je brojne posjetitelje u prodajni centar na Tromeđi, a i za našeg posjeta današnjem sajmu vladalo je veliko zanimanje za izložene rukotvorine.

- Zanimanje Hercegovaca za sajam je dobro. Prošli put je sajam bio više nego uspješan, očekujemo to i ovog puta. Ovo je prilika mladim izlagačima, mladim kreativnim amaterima da izlažu svoje radove i budu što uspješniji – zaključila je Dedić.

Dakle, današnji sajam rukotvorina bio je izvanredna prilika da se nadareni kreativci predstave znatiželjnim posjetiteljima i pronađu put do novih kupaca.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537