Najavljujemo: Sajam cvijeća 'FloraHerc 2015'

Ispis

sajam cvijećaPrvi hercegovački sajam cvijeća 'FloraHerc 2015' održat će se od 10. - 12. travnja u Herceg Etno selu Međugorje u vremenu od 11 do 19 sati. Riječ je o specijaliziranoj sajamskoj priredbi tijekom koje će se održati niz predavanja, okruglih stolova i prezentacija o aktualnim agrarnim temama.

Posjetitelji sajma imat će priliku posjetiti: izložbe, stručna predavanja, radionice i okrugle stolove na temu cvijeća i travnjaka, kao i pčelarstva. Također, posjetitelji će se za vrijeme sajma moći upoznati s izborom i načinom sadnje te održavanja biljaka u vrtovima i zatvorenim prostorima.

Organizator Sajma cvijeća 'FloraHerc 2015' je tvrtka UNION FOODS d.o.o. Čitluk, suorganizator Herceg Etno selo Međugorje, a sudionici prvog hercegovačkog sajma cvijeća bit će: izlagači koji se  bave proizvodnjom i prodajom cvijeća i bilja, pčelari, predavači iz područja agronomije, hortikulture, fitoaromaterapije i botanike, pčelarstva, djeca iz osnovnih i srednjih škola, studenti i hobisti.

Organizatori Sajma cvijeća 'FloraHerc 2015' ističu kako su si za cilj postavili da Sajam postane zaštitni znak Hercegovine, kao i referentni Sajam cvijeća i bilja u Bosni i Hercegovini.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537