FOTO: „Evergreen Fest 2014“ dosegnuo vrhunac

Ispis

koncertMjesec dana dobre zabave, Evergreen Fest u organizaciji čitlučkog Caffe bara Green doživio je u nedjelju i ponedjeljak svoj ovogodišnji vrhunac. Naime, nakon što su se od početka kolovoza na festivalu svaku večer izmjenjivali različiti izvođači iz cijele regije u nedjelju i ponedjeljak na platou ispred bivše robne kuće održana su dva velika koncerta.


Bandovi „Nešto između“ i „Terra slaves“ u nedjelju su  ispred Čitlučanke zagrijavali publiku prije nastupa Atomskog skloništa, a sinoć je u Čitluku koncert održao i splitski TBF. Poznati glazbeni sastav osebujnog izričaja publiku je zabavljao skladbama: Uvik kontra, Mater, Veseljko, Pozitivan stav i drugim skladbama sa albuma Pistaccio Metallic, ali i publici dobro poznatim hitovima sa ranijih albuma.

Prije nastupa TBF-a na čitlučkoj pozornici sinoć su nastupili P.T.S.P. i PleSKA band, a tijekom večeri izvučeni su i sretni dobitnici nagradama bogate tombole.

Organizatori Evergreen Festa su i ove godine u Čitluku uz pomoć sponzora i prijatelja festivala, među kojima su bili Općina Čitluk i Kulturno-informativni centar Čitluk, uspjeli organizirati odličan festival koji će trajati do kraja kolovoza. Program 3. Evergreen Festa nastavlja se večeras oporavkom od velikih koncerta uz mezu, vino i akustičnu večer sa Lucijom Zovko. 

Fotografije sa koncerta možete pogledati OVDJE.
 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537